2777
2789
عنوان

خوابم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 23 پست
الانم همین کارو بکن ساعت خوابت تنظیم میشهراه دیگه ای به ذهنم نمیرسه

اخه فردا صبح ۷ اینا مسافرم😂😐

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

میرم سونو و ازمایش پرولاکتین باید خواب ۷ یا ۸ ساعت داشتم باشمممممم وایییی

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه فردا صبح ۷ اینا مسافرم😂😐

هععععی بابا

الان یه لیوان قهوه یا نسکافه یا اگه هیچ کدومو نداری چای غلظ بدون اینکه آب بریزی و بدون قند بخور تا فردا خودتو بیدار نگهدار چون الان بخوابی دیگه بیدار نمیشی بعدا برای خوابای بعدیت میتونی از قرص خوابم استفاده کنی تا ساعت خوابت تنظیم بشه

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

هععععی باباالان یه لیوان قهوه یا نسکافه یا اگه هیچ کدومو نداری چای غلظ بدون اینکه آب بریزی و بدون قن ...

هعی نمیشه هیچکدوم تف تو شانس قرص خوابم ندارم بخورم 

هعی نمیشه هیچکدوم تف تو شانس قرص خوابم ندارم بخورم

پس سعی کن وقتی میخوایی بخوابی جای خوابت سرد باشه که به خواب عمیق نری

پس سعی کن وقتی میخوایی بخوابی جای خوابت سرد باشه که به خواب عمیق نری

منکه بخوابم بمبم نمیتونه بیدارم کنه البته قبلا چون زود میخوابیدم سبک بود خوابم اما الان ن

منکه بخوابم بمبم نمیتونه بیدارم کنه البته قبلا چون زود میخوابیدم سبک بود خوابم اما الان ن

همین دیگه جای گرم و نرم بخوابی خوابت عمیق میشه ولی جای سرد خوابت سطحی میشه

توی رختخواب نخواب برو تو پذیرایی یه پتو فقط زیرت بنداز و یه پتوی نازک یا چادر فقط روت بنداز

همین دیگه جای گرم و نرم بخوابی خوابت عمیق میشه ولی جای سرد خوابت سطحی میشهتوی رختخواب نخواب برو تو پ ...

رختخواب چیه دیه رو زمینم تو پذیرایی