2777
2789

حالم بده نه خونه مامانم جایی دارم نه اینجا 

شوهرم یه هفته باهام خوبه یه هفته بد نمیدونم چمه از خودم بدم میاد 

الان خواهرش زنگ زد بهش سریع پیام داد بیرونم دستم بنده 

الان تو حال خوبش با منه بعد پشت سرم به خواهر و مادرش حرف میزنه میگه زنم روانیه اونا بهم تو پیام فش میدن و من حق ناراحتی ندارم 

امروز بی خبر رفته مهمونی درصورتی که قرار بود فردا باهم بریم اونجا بعد تو ظرف یکبار مصرف برام غذا اورده و من میز چیدم تا الان منتظر که بیاد و هرچی زنگ میزدم میگفت کارم طول کشید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم زبالم که هیجا منو نمیخوان مرض دارم میدونم تو پیام بهم فش دادن باز میرم میخونم

چرا باهات اینجوری رفتار میکنن

من "آدم خوبی" بودنم رو تغییر نمیدم ولی اینکه با کی "آدم خوبی" باشم رو تغییر میدم‌.

2805
خانوادشو از زمین و زمان بلاک کن با خانوادش رفت و امد نکن ی مدت فقط سکوت کن تا ازت چیزی نپرسیده هیچ ح ...

الان رو مبل خوابیدم جلو تلویزیون اومده میگه خودتو خوب نشون بده قیافت ناراحت نباشه 

بعد اگر ناراحت باشم دعوا داد بیداد میکنه 

داری اذیت میشی هم مستقیم هم غیر مستقیم واسه همینه که نمیدونی چته...:)

واقعا نمیدونم چمه دلم برا یکی تنگ شده نمیدونم کیه همش گریه میکنم کاش شرایط طلاق داشتم مامانمم دیوونم میکنه میخوام بمیرم برا خودم

2810