2777
2789

شوهرم چندین سال از خواهرشوهرم که متاهله کوچیکتره 

خواهرشوهرم به شوهرش اعتماد نداره و بچه دار هم نشدن 

و شوهر منو خیلی زیاد دوست داره طوری که میاد همش چسبیده به شوهرم 

البته شوهرم مریض شده بود چندین روز کار و خونشو ول کرد اومد از سوهرم نگهداری کرد 

با من هم زیاد بدرفتاری نکرده میشه گفت از اون یکی خواهرشوهرام بهتره 

خیلی ساده و مهربونه تقرببا و لوس 

فقط گاهی نمیدونم از چیه انگار زیر آب منو جلو شوهرم میزنه انگار پرش میکنه حتی جلو خودم 

چند بار گفته طلاهاتو بفروش بده شوهرت 

یا زیاد ول خرجی نکن

یا تنبلی و فلان 

و الکی میگه از خیر خواهیه میگم 

قبلا ازدواج با من پولی داشته داده شوهرم باهم شریکی زمینی خریدن به اسم شوهرم

حالا شوهرم یه زمین بهتر و گرون تر پیدا کرده 

میخواد این زمبنشو با ماشینو و پس اندازشو بده ۴ دونگشو بخره و ۲ دونگشو هم خواهرش با پس انداز و پول اون زمینه

شوهرم به من چندباری گفته طلاهاتو بده دیگه ماشینو نفروشم 

من بخوام میتونم با طلاهام اون دو دنگ رو بخرم 

ولی نمیدونم شوهرم میزنه به نامم یا ضرر نمیکنم یا خواهرشوهرم باهام دشمن نمیشه 

فردا هم قراره برن معامله کنن

مادرم میگه دخالت نده طلاهاتو نده شاید نزد به نامت خواهرشوهرتم باهات دشمن میشه گناه داره 

نظر شما چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلاهاتو بده و زمین مال خودتون بشه بهتره

حالا اگ زد دونگ تو ب نامت ک بهتر

نزدم مال شترکتون هست

ب نظرم شریک مال خودتون باشین خیلی،بهتره از اینه ک کس دیگه ای شریک بشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
2805

وقتی بنام خواهرش نزده که شریک فعلیشه مطمئن باش بنام تو هم نمیزنه 

بعد چون تو زمین قبلی شریکن بزار همینجام شریک باشن  نهایتا بعدا سهم خواهرشوهرتو میخرین

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
وقتی بنام خواهرش نزده که شریک فعلیشه مطمئن باش بنام تو هم نمیزنه بعد چون تو زمین قبلی شریکن بزار همی ...

آره به اسم شوهرمه بکشه بالا میتونه 

ولی در حق خواهرش خیانت نمیکنه 

ولی از کجا معلوم در حق من اینطور باشه

بنظرت فردا بگم به شوهرم یا نه

اره بگو

ب خواهرشم بگو اگ ناراحت نمیشی ما خودمون پول دو دونگ دیگه رم جور کردیم دیگ شریکی جوش نمیاد باز فردا یکی میخواد بفروشه یکی نه دلخوری پیش نیاد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

چه وصلت عجیبیی

شما به شدت سرت تو حساب و کتابه 

و همسرت و خانوادش اصن من و تو ندارن 

یا خواهرشوهرت واقعا خیرخواهه یا شوهرت ادم غیرنرمالیه 

به طور کلی مصلحت نیس طلاتو بفروشی واسه این مورد.

حرف مادرتو گوش بده

این وسط امکان نداره تو این شرایط چیزی به اسم تو زده بشه طلاهاتم به فنا میرن .

بزار زمینو بگیرن انتقال سند و... صورت بگیره بعدا اگه خواستی طلاهاتو بفروش سهم خواهرشوهرتو بخر 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
چه وصلت عجیبییشما به شدت سرت تو حساب و کتابه و همسرت و خانوادش اصن من و تو ندارن یا خواهرشوهرت واقعا ...

آره همینطوره من نه میزارم کسی یه هزار تومنو بخوره نه هزار تومنی کس دیگه رو میخورم

و شوهرم اینا برعکسن سالهاست با برادراش کارش یکیه حتی پولشون اصلا عجیبه 

منم دارم دیوونه میشم باز عادت کردم 

آره همینطوره من نه میزارم کسی یه هزار تومنو بخوره نه هزار تومنی کس دیگه رو میخورمو شوهرم اینا برعکسن ...

منم مثه شمام 

تو زندگی با مرد اینمدلی ادم حتی نمیتونه برنامه ریزی کنه چون تقریبا رو هیچی مالکیت مطلق نداری و همین باعث میشه ادم از خانواده همسر هم زده بشه و به مرور کینه به دل بگیره .

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
منم مثه شمام تو زندگی با مرد اینمدلی ادم حتی نمیتونه برنامه ریزی کنه چون تقریبا رو هیچی مالکیت مطلق ...

چ   خانم عاقل و تیزی هستی. خوشم اومد ازت.  کاش بتونم دوست شم باهات وگاها ازت راهنمایی بگیرم

اگه‌حیوون بودم دوست داشتم 🦊🦊🦊🍂🍂🍁روباه باشم🍂🍂🦊🍁🍁🍁خیلی کیوته