2777
2789
عنوان

بهم میگه چقدر تو با سیاست و زرنگی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 26 پست
بگو درسشو خوندنم توام برو بخون یاد بگیر😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂وای

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من میگه تو جوجوی منی خنگ نیستی خودتو ب خنگی میزنی😅

به منم میگه جوجوی زرنگ😂

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

2805
زیادم زر زد بگو‌با گرگی مثل تو‌در ارتباطم بایدم گرگ باشم تا خورده نشم زخمی نشم

والاااا اینو باید بگم

بزار بگم گاهیم میگه من پیشی ام تو جوجوی منی 

بعد بهش میگم آقا پیشیه و خانوم جوجوعه نمیتونن با هم کنار بیان 

میگه تفاوته ک رابطه ی تام و جری رو زیباتر میکنه 

میگم آره ولی تو از تامم بدتری پیشی بد 

بزار بگم گاهیم میگه من پیشی ام تو جوجوی منی بعد بهش میگم آقا پیشیه و خانوم جوجوعه نمیتونن با هم کنار ...

دقیقا راست میگه هر چی تضاد باشه بهتره

مبارکت باشه جوجو جان😅

مرسی جوجویی🤣😂

برای من همش بحث ازدواج میکنه