2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیاین از خوبی های همسرتون بگین🥰🧿

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 69 پست

همسر من در عین حال که بشدت مستقل ه و از پس خودش برمیاد بشدت عاطفی ه و به من دلبسته، دست و دلباز، محترم، از اینکه بخوام به ادم ها نشونش بدم افتخار میکنم، باهوش، مودب، تک بعدی نیست، مهربونه، خوش قیافه است، صادق، ملاحظه کار، و بسیار آدم امنی هست، تا حالا نشده از حرفی که بهش زدم علیه خودم استفاده کنه، حتی اگر از دست خانوادم دلم پر بوده و باهاش درد دل کردم هیچ وقت بدشون رو نگفته و سعی کرده منو اروم کنه نه اینکه اتیش بیار نعرکه بشه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

خیلی دست و دلبازه و هیچ وقت برای پول ناراحتم نمیکنه

خوش اخلاق و شوخه 

بابای خوبیه 

بسیار خوش سفر 

یه آدامس هم بخواد بخره بهترینشو بر می‌داره

دلش بزرگه وحسود نیست

برای طول عمرش صلوات بفرستید ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
صبور از چه نظر چه زمانیبا حوصله چطور تعریف میشه؟؟

من یه وقتایی مشکلات بهم فشار میاره خیلی بدوبیراه میگم همیشه ارومم میکنه میگه غصه نخور مشکلات واسه همه هست ما همو داریم دلم نمیخواد اشکتو ببینم .... 

🤍🐼🥥
خیلی صبور و با حوصلس

مرد صبور نعمته قدر بدون

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

صبوره، با حوصله اس، هر وقت هرجا بگم میبرم و غر نمیزنه حتی اگ‌خسته باشه و شلوغ باشه و کارم طول بکشه و چند جا کار داشته باشم غر‌ غر‌ نمیکنه ، سعی می‌کنه همیشه همه چی اونیک می‌خوام باشه ، دست و دلبازه ، کاریه و....

زیاده واقعاااا🫠

صبور ... از همه نظر 

من یکم لجبازم واقعا صبوری میکنه... یسریم یه جایی ۸ ساعت منتظرم موند🥲

عاشق احساسیییییی

خیلی اهل محبت کردنه

بشدت مهربون مودب کاری و ...

و مهم تر از همه مودی نیست برخوردش تو هر شرایطی با من ثابته 

...

زیادن الان اینا به ذهنم اومدن😂

حالا ما نامزدیم ایشالا همینطور بمونه سالهای سال 😁

2810