2777
2789

میگن هر سال ۱ درصد از تسترون آقایون کاهش پیدا میکنه یعنی تا چند سال دیگه خیلی از آقایون رفتار خانومانه دارن بخاطر همین جمعیت L.GBT در حال افزایشه🤦‍♀️💔

لعنتی ها حداقل میزاشتین من ازدواج میکردم بعد این خبر بد رو بهم میدادین😂💔بنظر من مرد باید مرد باشه مردددددد پر از ریش و پشم

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

چرت و پرته

خداروشکر هر مردی دور منه کوه تستسرونه😂 ایران اینجوریه والا اوناییم که تغییر کردن درصد کمین و تحت تاثیر و فشار های روانی

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

کی چنین حرف با عرض پوزش مزخرفی رو گفته ؟! 

خیلی از ادمهای که رفتار خانومانه و اندام مردانه دارن؛ به وسیله انحراف به این وضع افتادن ! خلقتشون اینطور نبوده . الآنم که شده راه درآمد زایی در نتیجه روز به روز تعدادشونم بیشتر خواهد شد .

نه شوهر تو از نسل قبله الان وجود داره ففط تو ترافیک گیر کرده 

باید نگران نوه هامون باشیم

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

شوهر من فکر کنم کلا تستسترون نداره موا بدنش انقذر سسته دست میزنی میریزه صورتشم یکی داره ده تا نداره سرد مزاجی مطلق قطعا همچین هورمونی نداره رفتاراو حرف زدنا زنونه رسیدگی ب خودش ده برابر من.

بهتر عنه زندگس

وا شاید یکی شوهرشو دوست داشته باشه یا دوست داشته باشه بچه پسر داشته خیلی حرفتون بی منطقه اینطوری کلا نسل بشر منقرض میشه

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
2810