2777
2789
عنوان

شما هم این علائمو داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 43 پست
اره ب منم میگن و ته دلموخالی میکنن همینطورمیگن هرچی میخوای بخواب واستراحت کن بچه هات بدنیابیان بیچار ...

منم خیلی اوایل ذوق داشتم عزیزم

ولی دنیا و آدماش جوری زده م کردن از زندگی که دیگه حوصله خودمم ندارم تادیک های اولمو بخونی متوجه میشی

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بله گلم خوندم جریانتوبمیرم برات بااین خواهرشوهرایی ک داری الان بچت چیه؟شوهرت موافقت کرده؟

همون دختره 

موافقت نکرده ولی خیلی سرد شده باهام

بچه خواهرش وحشیه همش گریه میکنه پاهاشو میکوبه اینور اونور 

امروز بهم میگه برو آرومش کن

گفتم وحشی با لگد میزنه به شکمم

میگه چه ایرادی داره بزار بیفته بچت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همون دختره موافقت نکرده ولی خیلی سرد شده باهامبچه خواهرش وحشیه همش گریه میکنه پاهاشو میکوبه اینور او ...

عزیزم مراقب خودت باش توخودت بایدبچتودوست داشته باشی شوهرتم نگران نباش وقتی ب دنیااومدبچه عاشقش میشه نزارخانواده همسرت انقدردخالت کنن تو زندگیت شایدم شوهرت طبق گفته های اونااینجوری میکنه 

بهش بگوک جنسیت بامردهست ب من ربطی نداره دخترمونس مادره حالابزاربدنیابیادخیلی عشقن ب اطرافیان توجهی ن ...

خودش میدونه جنسیت با مرده 

از من ناراحت شد چون سقط نکردم

الانم یکی دوبار بهش گفتم بیا بریم بندازیم بچرو تا واکنشش ببینم

دیدم میگه نه دیگه به موقعش ننداختی و از این حرفا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش بگوک جنسیت بامردهست ب من ربطی نداره دخترمونس مادره حالابزاربدنیابیادخیلی عشقن ب اطرافیان توجهی ن ...

خب من که از دوران بارداریم خاطره خوبی ندارم امیدوارم حد اقل اینطور که میگی باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب من که از دوران بارداریم خاطره خوبی ندارم امیدوارم حد اقل اینطور که میگی باشه

یکی از آشناهای ما هم هی شوهرش میگفت دختر نمیخوام و آقاهه میخواست کاری کنه بچه سقط بشه.. بچه که دنیا اومد عاشقش شد