2777
2789

🔮حقیقتی تلخ ..✒ ...*

*پلان اول ..*

👈 *بیمار ؛* سلام ، ببخشید ویزیت چند هست ، خانم؟

*ویزیت ؛* 50000  هزار تومن.

بفرمائید ، این خدمت شما ..

*پلان دوم ..*

♦️ *دکتر ..* مشکل شما چیه؟

*بیمار ..* ضعف، خستگی ، سرما و تب، بی قراری...

♦️ *دکتر ..* اوکی ، این آزمایش ها را برای من انجام دهید ، عکس رادیولوژی بگیرید وجوابها را به من برگردانید، تا بتونم بررسی کنم، اینجوری نمیشه تشخیص داد.

*بیمار ..* دکتر همه اش لازمه؟

*پلان سوم ..*😔

*مرکز رادیولوژی ..* حساب شما 140.000 هزار تومن است

*آزمایشگاه ..* حساب شما 150،000 هزارتومن میشه

*سونوگرافی ..* حساب شما 170.000هزارتومن  هست، چون دکتر مشخص نکرده کدوم ناحیه ، مجبورم دو طرف رو انجام بدم ، و مابه التفاوت رو به منشی پرداخت کنید ..

.

.

.

*👈 مجددا ویزیت  پزشک ، برای بررسی چکاپ ،* ویزیت  بررسی  50000 تومان است ..

..

♦️ *دکتر ..* همه  کارهایی را که به شما گفتم انجام دادید؟

*بیمار ..* بله دکتر ، اینها *عكس ،* اينم *جواب آزمایش* هستند ، این هم *سونوگرافی ..*

♦️ *دکتر ..*  بعد از بررسی .. خیلی عالیه ، همه چیز طبیعیه ، و خدا رو شکر شما هیچ مشکلی تو اینها دیده نمیشه و معلومه شما بدن قوی و خوبی دارید که تو این سن مشکلی ندارید ، من فقط چند تا مکمل براتون مینویسم ، سروقت مصرف کنید تا بیقراری و  بی اشتهاییتون ، کم بشه ، و بعد از یک ماه ، دوباره برگردید تا مجدد وضعیت رو بررسی کنیم ..

*بیمار ..* تشکر جناب دکتر ، *چشم ،* خدمت می‌رسیم ..😞

*تماس منشی ..* سلام *رادیولوژی*... ؟

*دکتر می گوید ،* من در این ماه *350 بیمار را ،* برای شما ارسال کردم  *25درصد ،* سهم بنده را تا امروز به حسابم واریز کنید ، که *می شود 30 میلیون* ،

*منشی مرکز رادیولوژی ..* چشم تا آخر وقت براشون انتقال میدم ..

*منشی ..* سلام ، *آزمایشگاه* ... ؟ آقای دکتر ، *350 بیمار ،* در این ماه ، برای شما فرستادند ، 25 درصد حق ایشون ، میشه  *35میلیون*  لطفا ، تا پایان وقت حتما واریز کنید ..

*آزمایشگاه ..* چشم الان انتقال میدم ..😔

*منشی ..* سلام  *داروخانه ،* پزشك ، برای همه مواردی كه مریضا مصرف ضروری  ندارند ، دارو نوشته  ، *و۲۵ درصد ،* فروش دارو ها ، *معادل 40 میلیون ،* می‌شود ، دکتر فردا *مسافر اروپا ،* هستند و لازم دارن لطفا امشب واریز کنید ..

*مدیر داروخانه ..* چشم الان انتقال میدم ..😞

*منشی ..* الو سونوگرافی.......؟

*منشی ..*  بله، بفرمائید ..

*منشی ..* دکتر سلام رسوندن ، این ماه *350 مورد ارجاعی* داشتیم ، *20 درصد رو ،* حساب کنید ،  میشه *24 میلیون ،* چون فردا عازم هستند ، این مبلغ رو فورا  منتقل کنید ..😞

*منشی ..* چشم تا یکساعت دیگه تو حسابشون هست ..

👈 و این است وضع  بسیاری از پزشکان دلسوز  ما

*پزشک نه ، بلکه تاجران سلامت ..* 😔 😔 😔

*با تشکر و قدردانی صمیمانه از پزشکان وفادار ..*

*درحد توانتون این متن به اشتراک بگذارید تا بدست این دوکاسب کار برسه*