2777
2789
عنوان

دیده نشدن جنین و کیسه زرد

33 بازدید | 10 پست

سلام شب بخیر خانم ها یه سوالی داشتم من ۱۵ مهر پریود شدم و یک سالی هم جلوگیری میکردم هم خودم قرص میخوردم وهم همسرم کندوم استفاده می‌کرد ولی ۱۱آبان تصمیم به اقدام گرفتیم و هفته ای پیش پنجشنبه رفتم آزمایش دادم و مثبت بودامروز رفتم سونو شکمی دادم گفت ساک دیده شده ولی جنین و کیسه زرد مشخص نیست و گفت براساس سایزه ساک که ۱۴mmبوده ۶ هفته دوروز هستم درصورتی که من از ۱۱آبان اقدام کردم حتی اگه همون ۱۱آبان هم تشکیل می‌شد بازم میشد ۳هفته چجوری براساس ساک حاملگی سنه حاملگی دوبرابره؟همچین چیزی امکان داره ؟کسی براش پیش اومده ؟ممنون میشم راهنماییم کنید لسترس دارم چون جنین و کیسه زرد رو ندیده من ۳هفته اس اقدام کرده بعد با اون همه جلوگیری مطمعنم که قبلش باردار نشدم چون شوهرم شهریور و مهرماه رو رفته بود راه دور ماموریت واقعا گیج شدم چحوری ساک ۱۴mmهستش و یعنی ۶هفته ۲ روز وقتی من تازه ۳هفته است اقدام کردم 

خب اگه سه هفته چرا رفتی سونو دختر خوب؟

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

الان الکی استرس خودتو زیاد کردی همین سه هفته دیگه صبر کن برو سونو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چجوری ۱۱ابان اقدام داشتی اصلا وقت تخمک گذاریت نیست که امکان بارداری صفره از قبل باردار بودی

من کلا بارداری هام بدونه در نظر گرفتن تاریخ بوده و خوشبختانه یا متاسفانه همیشه هم درجا گرفته تازه من بخاطره اینکه مردادپارسال زایمان نا موفق داشتم تا مرداد امسال اصلا اقدامی نداشتم وشهریور و مهرم شوهرم رفته بوده ماموریت و توی ۱۱ آبان همینجوری یه هویی تصمیم گرفتیم اقدام کنیم گفتیم هرچی شد شد یا میگیره یا نمیگیره تازه اگه قبل ۱۱ آبان هم باشه بی‌غیرتی لینکه همسرم اصلا پیشم نبوده واصلا امکان نداره ولی کلا من قرص میخوردم جلوگیری میکردم امکانش نداره تازه بازم امکان داشته باشه خب به سن حاملگیم باز نمیخوره چون من ۱۵ مهر تا ۸ روز پریود بودم بر اساس اندازه ای ساکبازم سن حاملگیم زیاده 

خب اگه سه هفته چرا رفتی سونو دختر خوب؟

چون آزمایش دادم مثبت بود ولی نمیدونستم چند هفته هستم چون اقدامم ۳ هفته بوده ولی گرفتنش نمیدونم از چه روزی بوده و چون یه زایمان ناموفق و یه زایمان زودرس بخاطره جفت سره راهی داشتم گفتم زودتر برم سونو بدم موقعیت جفت رو بدونم که باز اتفاقی نیوفته مثلا پیشگیری کنم 

من کلا بارداری هام بدونه در نظر گرفتن تاریخ بوده و خوشبختانه یا متاسفانه همیشه هم درجا گرفته تازه من ...

پس سونو گرافی اشتباه کرده چاره ای نیست وایسا دو هفته دیگه برو سونو جای دیگه چون زیاد زده سن بارداریو دو هفته دیگه تکلیفت مشخص میشه ،سیکل پریود هاتون چند روزست؟

الان الکی استرس خودتو زیاد کردی همین سه هفته دیگه صبر کن برو سونو

کاریم غیراز این از دستم بر نمیاد ولی خیلی سخته تا سه هفته دیگه صبرکنم همش میگم نکنه چون سره برنامه ریزی نبوده یه وقت مشکلی درست بشه ختم بشه 

پس سونو گرافی اشتباه کرده چاره ای نیست وایسا دو هفته دیگه برو سونو جای دیگه چون زیاد زده سن بارداریو ...

پریودم منظمه ولی بجای هفت روز همیشه روزه هشتم پاک میشم ۱۵ هرماه همیشه میشم نه یک روز دیرتر نه یه روز زودتر 

چون آزمایش دادم مثبت بود ولی نمیدونستم چند هفته هستم چون اقدامم ۳ هفته بوده ولی گرفتنش نمیدونم از چه ...

از اول پریود حساب میشه نه از اقدامت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40