2777
2789
عنوان

لطفا راهکار بدید طلا بهتره یا شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 48 پست
قطعا بهتره طلاتو بفروشی ۲ دنگ رو خودت برداری

خب اگه به نامم بزنه خواهرشوهرمم قهر نکنه خیلی  خوبه 

ولی شوهرم و خواهرشوهرم یه زمین دیگه دارن باهم اونو میخوان بفروشن اینو بخرن نزارم دیگه شریک بشه حتما باهام دشمن میشن 

آخه خواهرشوهرم بچه هم نداره یطوره 

فردا قراره برن بگیرن الان نزارم اون شربک بشه بعدا با من دشمن نشن

شراکت اصلا خوب نیست واسه خودتون باشه بهتره  بعد یه قولنامه در حد دو دنگ از شوهرتون بگیرین 

فردا روزی شاید خواستین بفروشین همین خواهر شوهر نذاشت چی شما ضرر میکنید 

بعد مال شما و شوهرتون نداره دیگه برای هردوتونه  ولی جهت محکم کاری یه رسیدی چیزی بگیر

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا هدفش از اوردن خواهرش این بود تورو شیر کنن گول نخوری بفروشیا

نه خواهرش به شوهرش اعتماد نداره قبلا باشوهرم زمین خریده بودن شریکی به اسم شوهرم اونو میخوان بفروشن اینو بخرن

2805
نه خواهرش به شوهرش اعتماد نداره قبلا باشوهرم زمین خریده بودن شریکی به اسم شوهرم اونو میخوان بفروشن ا ...

هرکاری میکنن بکنن طلاتو نفروش مگر ب اسم خودت باشه چندگرمن؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شراکت اصلا خوب نیست واسه خودتون باشه بهتره بعد یه قولنامه در حد دو دنگ از شوهرتون بگیرین فردا روزی ...

نمیدونم دیگه قبول کنه یا نه 

خدا منو ببخشه ولی خواهرشوهرم مثل کنه چسبیده به شوهرم هیچ جوره جدا هم نمیشه شانس آوردم متاهله 

البته زیاد هم بد نیستا چون شوهرمو زیاد دوست داره با منم بد رفتاری نمیکنه 

هرکاری میکنن بکنن طلاتو نفروش مگر ب اسم خودت باشه چندگرمن؟

دقیق نمیدونم کم نیست نزدیکای ۱۰ گرم انگشتر دارم

یه سرویس 

چندتا پلاک و دستبند 

۷ ۸ تا النگو 

آره منم میگم طلا که بیشتر سود میکنه

ول کن کلا کارشریکی خوب نیس حتی با شوهر .

من جای تو‌بودم نمیدادم برا سرمایه گذاریه شوهرت میخره 

دیگه طلا هم سوده هم استفاده میکنی تو‌مهمونیا جلو دوست دشمن دست گردنت خالی نمیمونه کلا طلا هم به زن روحیه میده اعتماد بنفس میده زمین میخوای چیکار مطعنن شوهرت تلاش میکنه وام بگیره یا پس انداز کنه اون دو‌دونگ رو‌بخره ولی برا طلاهای تو‌نه

خودت باید تصمیم بگیری

چون شوهر و خواهرشوهرتو می شناسی

همه چی بستگی به شخصیت اونا داره

قیمت ماشین الان بالا رفته ولی طلا تا ۶ تومن بالا میره

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
من بودم طلا میدادم ولی همسرم بنامم میکردخونمونو اینجور خریدیم

الان طلا گرون شده دیگه محاله براش همون مقدار بخره  منم یه خرده اندازه صد گرم موقع خرید خونه فروختم خونه کامل به نامم زد  و طلاهامم کم کم خرید تو هشت ماه گذشته تا الان  اگه شوهر اسی هم بگه طلاهاش می‌خره زمینه به نامش میشه خوبه وگرنه ارزش نداره

ول کن کلا کارشریکی خوب نیس حتی با شوهر .من جای تو‌بودم نمیدادم برا سرمایه گذاریه شوهرت میخره دیگه طل ...

آفرین تو دقیقا عین منی منم ما فامیل حرصی شدن تو این همه طلا میخوای چکار ماشین زیر پات پارس طلاعاتو بفروش شاسی بخر گفتم لازم نکرده من هیچ وقت طلاهمو نمی‌فروشم این ماشینم خوبه فک همه نیفته هر جا میرم خودمم خیلی حس خوبی دارم اسی چرا خودشو تو اینکارها بندازه وقتی سودی براش نداره و تو این گرونی طلا دیگه براش نمیخرن

آفرین تو دقیقا عین منی منم ما فامیل حرصی شدن تو این همه طلا میخوای چکار ماشین زیر پات پارس طلاعاتو ب ...

دقیقا .

من عین خر بلانسبت شما عین خر پشیمونم طلاهامو دادم شوهرم . تا الان نیتونست ولی حتی برام ی انگشترم نخرید با اینکه بارها ازش درخواست کردم قول هم داد ولی نخرید

مامانت درست گفته طلاتو نفروش که هم طلا می‌ره هم زمین معلوم نیست کی به سود برسه بقول مامانت آدم بده م ...

آره خودم همین حس رو دارم زمین تو جاییه که انگار زیادی ارزون میدن

2810