2777
2789

الان نگید اسم دخترشو نیار کسی و ادبش اینه نباید اسم منو بیاره

مادرشوهرم کسیه ک دختری ک تربیت کرده دختریه ک میره دبی زیر خواب عربا میشه پول بهش میدن و شوگر ددی داره و کلاااا تموم پولاشو از این راه میاره و با مدرک دارم میگم چیزی نیست ک بخوام از خودم درارم دخترش ۳۰ سالشه بلد نیست خداشاهده به نمیرو درست کنه بخداقسم جارو ک میزنه باید دوباره بری جارو بزنی این از دخترش

خودشو پدرشوهرم طلاق داده رفته زن دیگه ای گرفته با ۵۰سال سن الان داره پیش پسرای مجردش زندگی میکنه 

همین مادرشوهرم و دخترش بی دلیل و الکی عروسی من نیومدن و آبروم توی تماااام فامیلا رفت و سبکم کرد بعد دوماه پاشد اومد پروپرو خونم و بعدشم با یه بحث کوچیک طعنه جهازمو ب بدتررررین شکل ک با فحش بهم زد و کلللی بی احترامی کرد و این یک سوم از کاراش نبود ک گفتم میخوام زیاد نشه متنم بعد الان قراربود یه پولی ب شوهرم برسه خاستیم باهاش کار راه بندازیم فهمیدیم مادرشوهرم رفته زیرآب شوهرمو زده و پولو بهش ندین(و کاملا تو روی خودمون قربون صدقمون میره)و الانم از کار و بار انداختمون زنیکه 

بعد شوهرم الان اعتراف کرد ک دوماه پیش با مادرش بحثش شده بعد مامانش برگشته گفته زنت چون یخچال و کاببینتاش کثیفن و شلختس دوس نداره من برم توی آشپزخونتون و رفته پیش بقیه گفته مادرشوهرم میاد فضولی میکنه 

و پتوهای زنت بو میدن و خونش شلختس این چ وضعه خونه یه تازه عروسه و هزاااااارتا از این حرفا پشت سرم پیش شوهرم گفته و اتفاقا دوماه بود شوهرم رو خونه حساس شده بود غر میزد میگفت بیشتر تمیز کن(من وااااقعا تمیزم بخداتمیزم)

دیدم شوهرم خییییلی داره رو کثیفی تمیزی غر میزنه نگو این کثافت پرش کرده و این بمن نگفته ک جنگمون نشه باهم

یااااخدا بگین چکارکنم دارم سکتههههه میکنم درکم کنین😭😭😭😭من بخاطر این زنیکه ک ناراحت نشه خونه هووش نرفتم دوساله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کارهای خواهرشوهرت به شما ربطی نداره 

زندگیتم خودت و سوهرت باید مدیریت کنید که خیلی محترمانه  اجازه دخالت ندین نه با جار و جنجال و سکته و نفرین

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
2805

چیکار ب خواهرش داری

و مادرشوهرتم طلاق گرفته ب زندگی تو چه

شوهره من یکی از ده تا بدیهاش اینه ک پولاشو میده ب مادرشوهرم دزدکی و حتی حقوقشو من نمیدونم

جلوش مستقیم بگو من خونم خیلی تمیزه همیشه همه چی رو میشورم و... ببین اونوقت چی داره بگه