2777
2789
عنوان

می‌خوام شوهرم نفهمه حامله شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عقد بستگی چیه دیگه؟

نه تا تکلیف زندگی خودت معلوم نیست پای یک آدم دیگرو به زندگی باز نکن خیلیا بعد بیست سال زندگی با وجود بچه هم جدا شدند شاید این نشدن ها حکمت خداست همون صبر بهتره

نامزد قبلیت هم باید بدونه مال خودشو تا وقتی داره قدر بدونه نه بعدش 

2805

بچه اوردن مگه مسخره بازیه که بحاطر مشکلاتی که ادمهای به اصطلاح بالغ نمیتونن حل کنن بچه بیاری؟

با این شرایط حامله شی یه مشکل به ابن لیست اضافه میشه فقط

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
اگر گردن نگرفت و مجبورت کردن بندازی و باهات بد شدن چی ؟خانوادت وقتی با عقد طولانی مخالفن دیگه با بار ...

نه بابات خانواده خودم مطمئنم واکنش بدی ندارن 

و فقط میگن ک زود تر کارامونو بکنیم 

خانواده شوهرمم فوقالعاده عاشق بچه و نوه هستن 

شوهرمم خیلی دل نازکو و منعطفه

میدونم که اولش شوکه میشه 

ولی بعدش باهاش کنار میاد 

در ضمن فوقش میگم من همراه قرص 

انتی بیوتیک میخوردم تداخل دارو شده و اثر ضد بارداریش از بین رفته 

بارداری ناخواسته شده 

ب نظرم صبرتو بیشتر کن

اون بچه گناه داره به خاطر این دلیل الکی به دنیا بیاریش خودتم هنوز کوچیکی برا مادر شدن بعدا پشیمون میشی

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
خب قرص نخورم حامله میشم دیگ عزیزم

اینو بگما مردا نیاز هاشون تامین باشه ها دیگه آب تو دلشون تکون نمیخوره باید دست نیافتنی می‌بودیم تا زود شرایط ازدواج به خاطر نیازش هم که شده فراهم کنه اگر هم نمیتونه که حف گذاشتن پا تو زندگی بقیه رو نداشته

اینو بگما مردا نیاز هاشون تامین باشه ها دیگه آب تو دلشون تکون نمیخوره باید دست نیافتنی می‌بودیم تا ز ...

عزیز 

من ۸ ماهه خودمو ازش گرفتم 

ک تازه یکم بابات خونه حرف زدن 

وگرنه قبلش حرفم نمیزدن 

الانم که انگار نه انگار 

شوهرم میگه چرا برم خونه اجاره کنم کنم وقتی بابام می‌خواد بهم خونه بده بعد منم یه بار پیشنهاد رهن خون ...

بگو اگه زنتو میخوای ببرش سر خونه زندگی ما رسم عقد طولانی نداریم خانوادم ناراحتن از این قضیه و تو به عنوان مرد رابطه موظفی این مسئله رو حل کنی. احساس میکنم اصلا جدی باهاش حرف نمیزنی 

عزیز من ۸ ماهه خودمو ازش گرفتم ک تازه یکم بابات خونه حرف زدن وگرنه قبلش حرفم نمیزدن الانم که انگار ن ...

اره تو فامیلا ما هم هر دختری زیاد رفت و امد میکرد خونه شوهر دوران عقد، عروسیش ب تعویق می افتاد 

2810