2777
2789
عنوان

یاخدا مادرشوهرم چقد کثیفه یا خداااا دارم میمیرررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 51 پست
ببخشید عزیزم، هر چی بگی قبول، ولی زیاد از خانواده شوهرت اینجور بد نگو، چون میگن اینا ک اینجور بودن چ ...

خب واقعا همچین سوالی پیش میاد 

مگه میشه ادم تو ازدواج به خانواده طرف نگاه نکنه ؟!

🏃🏻‍♀️

حرف اولت خیلی زشت بود ، هیچ وقت درمورد کسی اینجوری نگو ، حضرت علی میگه اگه خواستید به کسی بگید زنا کار ۳ نفر باید اون عمل رو دیده باشن برای تاییدش به مثابه اینکه سرمه بره داخل سرمه دان و بیاد بیرون ، میدونی یعنی چی؟ یعنی هرگز این تهمت رو به کسی نزنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خکبه که شوخرت شناختش 

باید این اتفاق میفتاد به فاال نیک بگیر 

درعوصش رو مغز شوهرت کهر کن دیگه نره طرف اون عفریته

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

عزیزم دقیقا چند روز پیش من هم از دست مادرشوهرم ب جنون رسیده بودم ولی زمان که گذشت آرومتر شدم چ میشه کرد فقط میتونم بگم خدا تقاص کارشونو بده همین

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری
2805

توچرا عروس این خانواده شدی؟ 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
خب واقعا همچین سوالی پیش میاد مگه میشه ادم تو ازدواج به خانواده طرف نگاه نکنه ؟!

دقیقا 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
میخام قطع کنم و تموم فقط از این میسوزم ک چرا راهش دادم خونم و چرا بخاطرش خونه ی هووش نرفتم

حآلام دیر نشده.

اگه از اول راهش نمیدادی حرف اون بین همه برو داشت. ولی حالا حق رو بهت میدن همه و هم شوهرت

خدا فقط به دادت برسه

ولی به نظرم از این زاویه هم نگاه کن که شاید پدر شوهرت آدم بدی بوده که هم دخترش به فساد کشیده شده هم زنشو عذاب داده و طلاقش داده و زن دیگه گرفته این مادر شوهرت مریض و حسود شده

به نظرم با یه مشاور یا روانشناس مشورت کن

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
2810