2777
2789
عنوان

از اسمون و زمین میباره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 27 پست
نیمه دوم سال که میشه بی شرفا تعدیل نیرو میکنن عیدی ندن مملکت نیست که

میگم دقیقا کاش ۲ماه قبل میگفتن

حدااقل کار پیدا میکردیم

قسط ماهیانه دارم  بمیرم

بچه ای ک میاد  ما  غم برک  گرفتیم

همسرتون کجا کار میکنن؟؟ 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ماشین قرض کنید تا دستتون بیادبعدش باهاش کار میکنه درمیاره دیگه سر یه شغل دیگه بره رزومشو ببره شر ...

خواهر  برای ماشین قرض کردیم حدودی ۹۰روز بعد واریز ماشین میدن

ماهی ۱۶ملیون  فقط قسط و....میدیم

خرج خونه وبچه ب کنار

کلی رزومه فرستاد دیوار ای استخدام و.....

الان از این ماه ب مدت ۳ماه از کجا بیاریم

تازه اگر استخدامی زنگ بزنن حقوقش کفاف فقط قسط بده

چی بخوریم

2805
از ایران خودرو ثبت نامی تارا زد

خودتون قبلش ماشین نداشتید؟؟ 

اگه اوضاعتون اینقدر وخیمه حواله ماشینو بفروشید

باهاش یه پراید بخرید 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
تهران حراست

مگه چقدر نیرو داشتن که میخوان یه جا ۲۰۰ نفرو تعدیل کنن؟ ورشکست شدن؟  

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

خودتون قبلش ماشین نداشتید؟؟ اگه اوضاعتون اینقدر وخیمه حواله ماشینو بفروشیدباهاش یه پراید بخرید

نه فروختیم  پول اینو دادیم

واریز  دوم  رسیدیم...

ک الان قرض کردیم  چندروز بدیم‌پولو...

میخرن.؟واریزی ما چطور میشه

نه فروختیم پول اینو دادیمواریز دوم رسیدیم...ک الان قرض کردیم چندروز بدیم‌پولو...میخرن.؟واریزی ما ...

بله میخرن

هزینه فیش + واریزی شما به شما پرداخت میشه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
مگه چقدر نیرو داشتن که میخوان یه جا ۲۰۰ نفرو تعدیل کنن؟ ورشکست شدن؟

ی شرکت  بزرگه

هزار نفر  نیرو داره

۲۰۰ نفر از  حراست  اخراج کردن  ک نیرومون‌مازاده.. شایدم نیرو جدید بیاد با نصف حقوق🫥🫥

اسم طبق لیست دادن از سمت های  دیگه اسم دادن

مهم اینه  الان نمیره🫥🫥🫥

جالبیش اینجاس ظهر  دلش سوخت گفتم اسم دوست اومد.من‌دعاش کردم گفتم خدا  حواست ب زندگی ما باشه

اللن ما ۳۵۰ دادیم الان ۵۰۰ جور کنیماین هفته بدیم..ب کی بفروشیمو چقدر هزینه فیش

بنگاه ماشینیا ازتون میخرن

یا بذارید داخل دیوار 

سرچ کنید حواله تو دیوار رنج قیمتارو ببینید 

خریدارم لاشون هس