2777
2789
عنوان

همکارم امروز گریه اش گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 25 پست
آخ گفتی منم امروز دلم برای پسر خواهرم کباب شد به خاطر همین موضوع یه آهی کشید و گفت میدونم ماشین و خو ...

خونه که دیگه آرزو شد و رفت هرکسی از قبل داشت ، داشت هرکسی نداشت دیگه نخواهد داشت خونه الان بقول یکی برای پولدار ها هم آرزو شده چه برسه به مردم معمولی و فقیر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تورم خیلی بار روانی سنگینی داره 

ادم هر لحظه تو استرس و نگرانیه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
2805
تورم خیلی بار روانی سنگینی داره ادم هر لحظه تو استرس و نگرانیه

ما داریم تاوان یک عده تندرو رو میدیم که اندازه هزار پشت خودشان و نوادگانشان جمع کردن الانم فقط تلاش میکنن با همه دنیا دشمن باشیم 

بحث صفر و آشغال بودن نیست بحث این این خانم از ۱۴ سالگی کار می‌کنه الان ۲۷ سالشه چرا باید ماشین براش ...

من در اروپا زندگی و کار کردم با حقوق یکماهم میتونستم یک ماشین بخرم

هرچند همکارام با اینکه ماشین داشتند با دوچرخه میامدن

ولی عوضش رییس جمهورمون لاتی راه میره خیلیم باحاله😠

هر ریس جمهور بوده همین بوده فقط قیافه اشون عوض صده

والله به پیر به پیغمبر زمان مرحوم ریسی هروز جنس گران میشد، تورم بود و بیشتر میشد،دلار افزایشی بود و...، همه ام اعتراض می‌کردن اما بعد مرگش رسانه ها دارن جوری رفتار می‌کنن که تاریخ خودمان از یادمان بره

من با ایشون همدردی نمیکنم. کسیکه نداره، نخره.

بعدازظهر هم یکی تاپیک زده بود که کلی قسط داریم برای خرید خونه. خب وقتی تو میدونستی درامدت لب مرزه، برای چی وام گرفتی خونه خریدی؟ پس استرسشم با جون و دل تحمل کن.

مردم فقط بلدن چس ناله کنن. بعد میبینی بعد چند سال صد پله جلو افتادن!

من از اینجور آدما خیلی دیدم.

الان مردم کلا همینطوری شدن. اشک و ناله شون رو پیش شما میارن که دلت به حالشون بسوزه. بعد میبینی چندتاچندتا خونه خریدن، مغازه خریدن، ماشینشون رو عوض میکنن و...

هر ریس جمهور بوده همین بوده فقط قیافه اشون عوض صدهوالله به پیر به پیغمبر زمان مرحوم ریسی هروز جنس گر ...

قطعی اب وبرق این فصل نداشتیم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
قطعی اب وبرق این فصل نداشتیم

گاهی فکر می‌کنم این‌قدر مردم ساده هستیم هرچی سرمون میاد حقمونه افتادیم وسط بازی یک عده هربار ما رو گول میزنن..

زیرساخت انرژی کشور پایه و اساسش چه ربطی به ریس جمهور داره؟ نیروگاه‌ها، پالایشگاه ها، سد ها و...، با ریس جمهور کار می‌کنن ؟ این چیزها حتی کشور ریس جمهور نداشته باشه کار می‌کنن.. من یادمه ما دوره روحانی یکسال قطعی برق داشتیم دوسال بعدش نداشتیم .. مطمئن باش مرحوم ریسی بود یا جلیلی بود یا قالیباف بود یا ... هرکسی بود همین وضعیت بود شک نکن یک ذره هم قطعی برق و انرژی ، هم قیمت‌ها..

رسانه‌ها یادشان رفته ما یادمان نرفته دوره مرحوم ریسی دلار ۲۶ هزار تحویل گرفت زمان فوتش ۵۸ هزار بود

ما یادمان نرفته هرروز قیمت ها افزایشی بود تو شبکه‌های اجتماعی و همه جا فیلم ها و وعده ها ریسی پخش بود و مسخره اش می‌کردن.. یادمان نرفته این‌قدر جنس گران شد که همه میگفتن سواد نداره .

خلاصه کلام اون مرحوم فوت کردن خدا رحمتش کنه

فقط خواستم بگم هرکسی ریس جمهور باشه فرقی نداره 

فقط بازیه ما رو مشغول کنن الان میگن جلیلی بود اینجور نمیشد فلان نمیشد که دور بعد به جلیلی رای بدی بعد بازم همین آش همین کاسه تا بازی دیگه دربیارن