2777
2789
یعنی برادرتون با اون خانم یکبار رابطه داشته؟؟؟چه آزاد شده همچی ایران شده کالیفرنیا

اصلا منم موندم چه خانواده ای برادرشوهرمن باهاشون آشناشده که خانمای دورش همشون اینقدر راحتن وهمشون باپسرکوچیکترازخودشون ازفکرشم حالم داره بهم میخوره به شوهرم گفتم خب چرا نمیرن خاله بشن وقتی اینقدراحتن میگه حتنا واسه پول نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگین ک این مدل رابطه ها حتی رو زندگی زناشویی ایندش هم چقد تاثیرداره حتی اینده شغلیش خیلی ها از رفتار ...

من حتی روم نمیشه درباره این چیزا باهاش حرف بزنم حتم نمیتونم به مامانم بگم نمیدونم چیکارکنم بزرگترین نگرانیم این داداشم واقعا سنش کمه واگه اون دختره مریضی داشته باشه چی واای

با داداشت صحبت کن حتمازگیل تناسلی با ک ا ن د و م هم منتقل میشهبهتره اول مطمئن باشه اونا مشکلی ندارن ...

ازهمین میترسم اصلا دهنم بازموند که مگه داداش من چند سالش اخه واقعا نمیشه که من درباره این چیزا باش حرف بزنم  موندم چیکارکنم

2805
من حتی روم نمیشه درباره این چیزا باهاش حرف بزنم حتم نمیتونم به مامانم بگم نمیدونم چیکارکنم بزرگترین ...

داداش دیگه ای ندارین اون باهاش صحبت کنه؟! 

سربسته و غیرمستقیم ب ی بزرگتر بگین ک باهاش صحبت کنه. بگین شنیدم بابرادرشوهرم رابطه داره بهش بگین حواسش باشه این روابط خوبی نداره 

داداش دیگه ای ندارین اون باهاش صحبت کنه؟! سربسته و غیرمستقیم ب ی بزرگتر بگین ک باهاش صحبت کنه. بگین ...

به شوهرم میتونم بگم ولی واقعا وقتی یکی میفته تواین باتلاق فک نکنم تا ازدواج نکنه سرش به سنگ بخوره سنشم خدا ازبرادرشوهرم نگذره اشغال