2777
2789

من یه برادرشوهردارم که بایه خانم چهل سال رابطه داره معلومه که هدفشونم فقط جنسی وگرنه حسی که بینشون نیست بعدنمیخام قضاوت کنم ولی ظاهرا همه خانما دوربراون خانمم داغونن یمدتم داداش من که تازه ۱۹سالش بابرادرشوهرمم باهم سرکارمیرفتن امشب شوهرم گفت برادرشوهرم دخترخواهراون خانمو باداداش من اشناکرده  دختره ۲۶سالش یبارم باهم رابطه داشتن انگاری یه سطل آب سرریختن روسرم داداش من خیلی بچس واقعا عصابم خورده چرا برادرشوهرم بایدمینداختش تواین کثافط کاری اصلا معللوم نیست دختره مریضی چیزی نداشته باشه اصلا نمیدونم چیکاربایدبکنم اخه من که نمیتونم باهاش حرف بزنم داداشم الان رفت سربازی ولی انشالله قراره بیادمرخصی 

واقعا موندم اصلا اون خانم چرا باید ازیه پسری که چندسال ازش کوچیک تره وبچس وهیچی بلدنیست خوشش بیاد داداش من حتی بایه دخترم تاحالا حرف نزده بود میدونم خودش عقل داشته میتونسته قبول نکنه ولی حالم بده واقعا ونگرانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگرانیتو درک میکنم خواهر مهربون

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

2805

با داداشت صحبت کن حتما

زگیل تناسلی با ک ا ن د و م هم منتقل میشه

بهتره اول مطمئن باشه اونا مشکلی ندارن بعد رابطه قرار کنه حداقل🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

وای کاش یکی ک باهاش راحته اموزشهای لازم رو بهش بده خداقل استفاده از ک ا ن د و م  اینا زدن واکسن گارداسیل 

من بجات بودم خودم سربسته نیگفتم ک اینا هزار جور مریضی بهت منتقل میکنن خام نشی اگه خاستی با کسی باشی باکسی باش ک خانواده دار باشه اینا

بنظرم نمیخواد مستقیم بگین ک میدونین یاشنیدین با اون دختره رابطه داره بگین برادرشوهرم شنیدم همچین رابطه هایی داره تو باهاش درارتباطی مواظب باش پای توروهم تو این رابطه ها باز نکنه از عواقب این رابطه ها بگین 

2810