2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدعالی مرسی راهنمایی کردید برا پرستار چی اطلاعات ندارید اون چقدسابقه کارمیخواد و اینک لازم دارن پرس ...

تا جایی ک میدونم پرستاری خیلی موقعیتهای خوبی داره توی استرالیا و نیروی کار میگیرن کلا بخای با ویزای کاری بری حداقل یکسال سابقه میخاد تا ۱۵سال حداکثر البته خیلییا سابقه کار ندارن و یابقه فیک جور میکنن مرتبط با رسته شون ک اصولا اون سازمان نمیاد از ایران چک کنه بیمه اینارو البته پیشم میاد چک کنه گاهی ولی یک در صد

شما زبان المانی خوندین؟

تا جایی ک میدونم پرستاری خیلی موقعیتهای خوبی داره توی استرالیا و نیروی کار میگیرن کلا بخای با ویزای ...

آره دارم زبان آلمانی میخونم چون مهاجرت به آلمان راحتتر اگه داداشم رفت استرالیا اونوقت منم شاید برم استرالیا خودش انتخابش استرالیااگه اون نشدمیره دانمارک و اونم داره زبان انگلیسی میخونه

آره دارم زبان آلمانی میخونم چون مهاجرت به آلمان راحتتر اگه داداشم رفت استرالیا اونوقت منم شاید برم ا ...

داداشت با ۱۰سال سابقه ک داره میتونه راحت اقدام کنه و اگه کل نمره هاش بالا ی۷۰تا ۸۰ برسه عالیه 

البته پارسال من کسایی میشناسم با نمره ۵۵رفتن استرالیا بستگی ب تعداد ویزاها و نیروی ک نیاز دارن بستگی داره بعد جالبیش اینه شما با نمره ۵۰وارد سیستن میشی بعد میتونی بدون هزینه نمره هاتو بالاتر ببری تا دعوتنامه بگیری کلا شتنس خیلی دخیل هس بعضیا خیلی زود دعوتنامه مبگیرن 

با چندتا ازین دفترای مهاجرتی استرالیا مشاوره بگیره ک مشاوره اولیه رایگان هس ببینه شرایطش چ جوری هس

مرسی خداکنه من متنفرم دیگه بیشتر از این اینجازندگی 😊😁

دقیقا ابنجا روز ب روز اوضاع وخیم تر میشه البته من لا تاری هم ثبت نام کردم 

باور کن اگه ترامپ رئیس جمهور نمیشد انقد تصمیم جدی بود ک قاچاقی برم امریکا حتی برنامه هاش ریخته بودم با دوتا از بچه ها ولی خب دیگه ترامپ رئیس جمهور شد قید رفتن قاچاقی زدم حتی میدونستم چقد خطر داره این مسیر ولی من دیگه برام مهم نبود کلاازینجا خسته شدم ب معنای واقعی ولی خب نشد کامالا هریس بشه 😅

دقیقا ابنجا روز ب روز اوضاع وخیم تر میشه البته من لا تاری هم ثبت نام کردم باور کن اگه ترامپ رئیس جمه ...

اره باید زودتررفت دلارم همش گرونتر میشه پول به تومان نباید اصلا نگه داشت منم هرسال خودنو خانودم لا تاری مینویسیم برنده نمیشم امسالم نوشتم ولی فک نکنم برنده شم خیلی مهاجرت آمریکادوس دارم واسه همینم گفتم برم آلمان یاحتی اگه استرالیاهم برم بعدها از اونحا بازمیخوام برم آمریکا😁 واسه همین آلمان هم بااینک کشورخیلی خوب نیست میگم برم چون بعد ۳ سال اقامت میده زودتراز استرالیا و بعدا از آلمان برم آمریکا😍😍😍

اره باید زودتررفت دلارم همش گرونتر میشه پول به تومان نباید اصلا نگه داشت منم هرسال خودنو خانودم لا ت ...

چقد غلط املایی دارم خوابم میاد برم بخوابم مرسی از راهنماییاتون اگه بعدا سوالی بود بازم ازتون میپرسم مرسی کمک کردید

2810