2777
2789

چند ساله بهش شک کردم که با کسی در ارتباطه، یه اسم و شماره هم پیدا کردم از طرف، ولی مطمئن نیستم و مدرک واضح ندارم که به روش بیارم باهاش رابطه داشته و ته توشو دربیارم،بیخیال هم نمیتونم بشم، مغزم هی دوره ای که ارتباط خوب میشه درگیر این قضیه میشه که نکنه بازم با اون در ارتباطه… شما جای من باشین چیکار میکنین؟؟

چجوری باهاش مطرح کنم که چنین حسی دارم و اذیت میشم؟؟ یا کلا نگم بهش که زرنگ تر نشه ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس زنا اشتباه نمی کنه متاسفانه

خوب نمیتونم ثابت کنم اخه، چند تا مورد بود بهش شک کرده بودم بعدا تحقیق کردم دیدم راست گفته، الان اینم میگم شاید قضیه اونجوری که فکر میکنم نیست

همسرت هست یا دوستین؟؟ 

مگه میشه رمز گوشیه هم رو ندونین و تو یه خونه زندگی کنین؟؟ 

اگه دوستین که سخته اثباتش ولی اگه شوهرت هست همین که رمز گوشیش رو نداده مطمئنا خبری هست

همسرت هست یا دوستین؟؟ مگه میشه رمز گوشیه هم رو ندونین و تو یه خونه زندگی کنین؟؟ اگه دوستین که سخته ا ...

دوستیم عزیزم، دیر به دیر میبینمش فرصت چک کردن گوشی نیست، شماره طرف رو پیدا کردم با اسم و آدرس ولی مساله اینه که یه مدرک باید دستم بیاد که مطمین بشم ارتباط داره یا نه

دوستیم عزیزم، دیر به دیر میبینمش فرصت چک کردن گوشی نیست، شماره طرف رو پیدا کردم با اسم و آدرس ولی مس ...

رابطه‌ی جدی با این آدم نداشته باش

دوران دوستی هم اگه بخواد هدف دار باشه نباید پنهان‌کاری زیادی توش باشه و حس نا امنی بده باید هر دو به هم اعتماد ببخشید و باهم صحبت کنین روراست

اگرم که رابطه هدف‌دار نیست و صرفا دوستی و رفع نیازهاست که اصلا نباید به روابط دیگه ی همدیگه کاری داشته باشین چون هیچ تعهدی نیست خب

رابطه‌ی جدی با این آدم نداشته باشدوران دوستی هم اگه بخواد هدف دار باشه نباید پنهان‌کاری زیادی توش با ...

خودش میگه رابطه جدی میخواد،فعلا آمادگی ازدواج نداره،بهش گفتم احساس میکنم با کسی در ارتباطی ولی نگفتم اسم و آدرس طرف رو دارم، اونم گفت اشتباه میکنی با کسی رابطه ندارم و اصرار که کردم گفت ثابت کن، ولی مدرک ندارم متاسفانه 

عزیزم اول اینکه اگه مطمئن بشی چی؟خیانت کار باشه میبخشیش یا جدا میشی؟در ضمن میگی که مدرک ندارم...با گ ...

ممنون عزیزم 

دوستیم ازدواج نکردیم، اگه مطمین بشن خیانت کرده ،بستگی داره خیانت در چه حدی و با چه نوع رابطه و شخصی بوده، و اینکه اون موقع با من در ارتباط بوده یا نه، جزییات نمیدونم، اگه احساسی باشه احتمال جدا شدن هست ولی اگه صرفا خوشگذرونی بوده میتونم چشم پوشی کنم،

اره مدرک ندارم، فقط خودش اول دوستی گفته بود خیلیا بهش پا میدن و راست هم میگه و اسکرین برام فرستاده بود که بعد ها همون شماره خانوم به منم هی پیام میداد ببینه من کی ام، چندساله فکرم درگیره که این چه رابطه ای باهاش گرفته، یا حتی جز اون هم با کسی هست یانه، خودش که میگه فقط تویی و دوست دارم ولی رفتاراش ضد و نقیضه

عزیزم اول اینکه اگه مطمئن بشی چی؟خیانت کار باشه میبخشیش یا جدا میشی؟در ضمن میگی که مدرک ندارم...با گ ...

بنظرتون توی رفتارش به چیا دقت کنم که یه سرنخ هایی گیر بیارم از بلاتکلیفی دربیام؟ 

بنظرتون توی رفتارش به چیا دقت کنم که یه سرنخ هایی گیر بیارم از بلاتکلیفی دربیام؟

هر آدمی یه واکنشی داره ما که علم غیب نداریم عزیزم.یکی  ابطه اش باخانومش سرد میشه..یکی بیشتر

یکی مهربونتر میشه..یکی بداخلاقتر

معمولا رو‌ گوشیشون خییلـــی حساس میشن..میرن دستشویی..حمومی زیاد طول میدن یعنی غیر معمولی...با گوشی خیلی ور میرن...دروغگو تر میشن...بخصوص پنهونکاری و مسائل مالی...بزنی نت بالا میاره..نشانه مرد یازن خیانت کار.

امیدوارم چیزی نباشه و بزودی مشکلتحل بشه...بهش بیشتر محبت کن اگه دوسش داری وگرنه دنبال مدرک میگردی باید جرآت داشته باشی که شک هات به یقین تبدیل بشه.

نه خیلی محافظه کاره

کیه شوهرته .

به روش نیار پر روتر میشه .

به روش ابجیم فقط بهش گوشزد کن اگه بفهمم با کسی هستی طلاق نیست یک چوپ دارم به حسابت میرسم .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
2810