2777
2789
عنوان

بیا بغلم توی چت

180 بازدید | 17 پست

زشت نیست اگر اون بگه منم بگمش ب وقتش؟

پشیمونم هی خدا

بهش گفتم ولی حس بدی دارم ک راحتم اینقد نکنه فک کنه من جدی جدی میگم بیا بغلم😬

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

وقتی میگی یعنی دلت میخاد دیگه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی میگی یعنی دلت میخاد دیگه

الهی دستم میشکست اینو نمینوشتم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

2805
تکلیفتو با خودت مشخص کن😐😂

چرا😔

الهی دستم میشکست اینو نمینوشتم

خدا نکنه بلاکش کن راحت شی چون پسرا منتظر یه جرقه ان

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
چرا😔

خود درگیری داری خب

اگه نمیخواستی بگی، چرا گفتی؟ دیگه موقع چت کردن هم مثل حضوری نیست آدم بگه هول شدم از دهنم پرید‌. آگاهی.

حالا هم که گفتی، حرفی که زده شده دیگه. بشینی فکر کنی چی میشه؟

اگه برات ناراحت کنندس از این به بعد سعی کن مرزهات رو پر رنگ تر کنی

خدا نکنه بلاکش کن راحت شی چون پسرا منتظر یه جرقه ان

اشناست خواهر

اابته اینده داره الکی پلکی حرف نمیزنیم

خود درگیری داری خباگه نمیخواستی بگی، چرا گفتی؟ دیگه موقع چت کردن هم مثل حضوری نیست آدم بگه هول شدم ا ...

نمیدونم بعدش حس بدی گرفتم.اون موقع حس بدی نداشتم بهش

حسم برا اینه ک خیلی حضوری باهم راحت نیستیو

سایت دارک 😂😂

بی خود

دیگه کم مونده توی ریقی ساعت چهار صب توی سایت زنا ب من نطر بدی

باشه تو خوبی هوا بده

خفه بابا

برو یجا ادم حسابت کنن

برو بخاب بچه فردا باید بری مدرسه

خفه بابا همینو بلده بگه 

اومده تو سایت بارداری و خانما زر زرم میکنه

2810