2777
2789
مرسی عزیزم بخدا هی حسادت کار دستم داد مصاحبه قبول شدم بعد رفتم مصاحبه بعد برام غیبت زدن ک نیومدی و ر ...

درسته عزیزم خودتو زیاد توی چشم قرار میدی 

مرسی خوشگلم صبر کن دارم دونه دونه جواب میدم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
این خودش کنکوریه رقیب کشی میکنه یکم بخاب بعدم پاشو ی چایی گرم بخورمن ی حس ششم میگف تو قبول نمیشی ۱۱ ...

دقیقا منم حس خوبی نگرفتم ازش به حسشم باور ندارم 

پس خداروشکر🥰

دقیقا اینجوره درسته نباید به این حرفا امیدوار بود ولی خب آدم ی جور انگیزه میگیره 

من تا حالا از ۱۰ نفر حس ششمی پرسیدم همشون گفتن قبول میشی حتی ی چیز بالا تر خودمم حسم خیلی قویه 

مرسی عزیزم بابت کامنتت🥹🫂

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور🌱✨️

دقیقا منم حس خوبی نگرفتم ازش به حسشم باور ندارم پس خداروشکر🥰دقیقا اینجوره درسته نباید به این حرفا ا ...

افرین قشنگم میفهمم چی میگی فقط ب خدا توکل کن دیگم نپرس از کسی من پارسال ک کنکوری بودم ی یادداشت زدم رو دیوار روبه روم همیشه جلوم بود و باعث انگیزم میشد حتی خسته ک بودم جون میگرفتم میدیدمش

بیستون هیچ ،دماوند اگر سد بشود هدفم قسمت من بوده وباید بشود..‌.

این رو برگه بنویس بزار دیوار کنار میزت

او جان می دهد به تن خسته ام...

مرسی عزیزم بخدا هی حسادت کار دستم داد مصاحبه قبول شدم بعد رفتم مصاحبه بعد برام غیبت زدن ک نیومدی و ر ...

جفت و جور همراه با کمی مشاجره 😁 بیشتر بخاطر مالیه

خودت آدمی هستی که ظاهر و باطنت یکیه 

مهربون، ساده ، اندکی پنهان کار 

جفت و جور همراه با کمی مشاجره 😁 بیشتر بخاطر مالیهخودت آدمی هستی که ظاهر و باطنت یکیه مهربون، ساده ، ...

وای همشون درست بود بخدا

انشالله ک اون حرفم راست باشه ک گفتی قبول میشی مرسی گلم قربونت برم❤️❤️

حس ابوالفضل نسبت بهم چیه کارش کی جور میشه؟,فکر میکنه من چجور دختریم ۱۰ تا حمد خوندم برات خصوصیاتشم م ...

مرسی خوشگلم

دلسرد شده 

مغروره

از نظرش لجبازی و کمی ساده

زیاد پا پیچش نشو

وای همشون درست بود بخداانشالله ک اون حرفم راست باشه ک گفتی قبول میشی مرسی گلم قربونت برم❤️❤️

فدات عزیزدلم😘❤️✨

انشالله هرچی ب صلاحته اتفاق بیفته واست

حتی اگه فرهنگیان هم نشه بازم یک شغل دیگه پیش روته

بازم مرسی بابت حمد و آیة الکرسیت خوشگل خانم

2810