2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرررف مففت ی پسریم ب من میگع تو زنم نشی ازدواج نمیکنم اگرم مجبور ب ازدواجم کنن اسم بچمو هم اسم تو می ...

یه پسره هم به من می‌گفت دوست دارم یا تو یا هیچکس با فکرت شبا میخوابم ،با هیچکس به جز تو نیستم ،دوستم امارشو دراورده بود همزمان با من به ۵تا دختر دیگه هم پیام میداد😂😂😂

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

یادمه یه بار یه پسری بهم گفت مطمئن باش دیگه هیشکی مثه من دوست نداره

پسرا از این حرفا زیاد میزنن😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

یه پسره هم به من می‌گفت دوست دارم یا تو یا هیچکس با فکرت شبا میخوابم ،با هیچکس به جز تو نیستم ،دوستم ...

اینکه خوبه

یه پسر آشغالی بهم میگف نفسام به نفست بنده بی تو هرگز

بعد فهمیدم هر شب دختر میبره و.‌‌..😑😑😑

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

یه پسره هم به من می‌گفت دوست دارم یا تو یا هیچکس با فکرت شبا میخوابم ،با هیچکس به جز تو نیستم ،دوستم ...

آره پسرا حرف مفت زیاد میزنن

اینم ک من میگم ازدواج کرد بچم داره هرروزم استوری عاشقانه میزارن زن و شوهر🤣

اینکه خوبهیه پسر آشغالی بهم میگف نفسام به نفست بنده بی تو هرگزبعد فهمیدم هر شب دختر میبره و.‌‌..😑😑 ...

ای خااااک تو فرق سرش،شاید باورت نشه اون پسره واسه من وویس قرآن که از تلویزیون پخش می‌شد می‌گرفت میفرستاد میگفت به همین قرآن دوست دارم😭ولی یه چیزیش خوب بود خیلی قربون صدقه میرفت خوشم میومد😂😂😂

آره پسرا حرف مفت زیاد میزنناینم ک من میگم ازدواج کرد بچم داره هرروزم استوری عاشقانه میزارن زن و شوهر ...

الان اگر حرفاشم بهش بگی یادش نمیاد که یه روزی همچین حرفایی زده😂😂😂

ای خااااک تو فرق سرش،شاید باورت نشه اون پسره واسه من وویس قرآن که از تلویزیون پخش می‌شد می‌گرفت میفر ...

دقیقا

اینم خیلی قربون صدقه میرف

کلا پسرای لاشی چرب زبونن

بگو خب به شانه ام

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
2810