2777
2789
عنوان

بیخابی نوزاد در روز

51 بازدید | 10 پست

خانوما بچم تو سن ۵۰ روزگی اصلللا روز نمیخابه نهاییییتا ی رب ی رب چرت بزنه ب هیییچ کار نمیتونم برسم همش باید دورش بدم تا اروم شه  دوس داره همش بازی کنی باهاش دورش بدی حرف بزنی از کارو زندگی افتااادم اخه نوزادا تو این سن معمولا همش شیر میخورن میخابن چیکار کنم شربتی هس ک کمک کنه ب خابش لطفا کمک کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شب خوابش خوبه خداروشکر کن حداقل شب بتونی بخوابی.نوزاد من روز می‌خوابه شب تا صبح بیدار

شب باز بهتره شبم اگ میخابه دیگ از خستگی زیاد ولی روزم نخابه سخته هیچکار نمیتونی بکنی فک کن دستشووویی نمیتونم برم غذا اینا بماند 

شب خوابش خوبه خداروشکر کن حداقل شب بتونی بخوابی.نوزاد من روز می‌خوابه شب تا صبح بیدار

کار خونه چیه فقط خواب شب مهمه پسرم کولیک داشت پارسال این موقع ها شب تا صبح بیداربودیم تا چهار ماهگیش وحشتناک بود 

گلم از این  گهواره قدیمی ها نداری.وا ی منکه خونه مامانم داره وگرنه اینم بازیگوشه میزارم دوتا باد که میخوره خواب.کمک میکنه اگه بچه دل‌درد داره آروم.شه و بخوابه. فعلادتونستم اینجوری خوابش تنظیم کنم

اصن ساکت نمیشه حتما نباید دورش بدم دراز کشیدم باشه من باید باهاش حرف بزنم فقط بازیگوشه انگار

ای جان فقط بوش کن.منم خسته میشم نوزاد خستگی داره.ولی خدارشکر میکنم به روزایی فکرمیکنم که تو شکمم بود از خدا میخواستم سالم باشه فقط.

با تمام وجود درکت میکنم 

دختر منم همین بود روزا دقیقا خوابش همینجوری بود یه ربع بیست دقیقه میخوابید ،بقول شما از کار و زندگی افتاده بودم

چندتا دکترم بردم ولی بی فایده بود

الانم که 18 ماهشه خیلی نسبت به نوزادیاش بهتر شده ،ولی بعداز ظهر خیلی وقتا همون نیم ساعت میخوابه خیلی بخوابه یه ساعت