2777
2789

من پیراپزشکی هستم تو اتاقمون و تا حالا با پسری واقعی ملاقات نکردم البته چن ماه اول دانشگاهم ولی خب به خودم می رسم و خوشگلم🙂🌸

تو اتاق دوستام دندون پردیس می خونن و وقتی دلشون بخواد میرن مناطق مختلف شهر یا خودشون آرایش می کنن. این صبح داشتن تعریف می کردن فلان پسر پولدار و خوشتیپ اومده بود دنبالشون ازشون درخواست دوستی داشت یا تو منطقه دیگه همچین اتفاق افتاد یا میگن فلان دوستم با فلان دانشجوی پزشکی یا دندان

نمی دونم چی بگم 🥲

همیشه از قبل ته دلم دوست داشتم با مردی با شغل موفق باشم 🌸✨️ یعنی مهم ترین معیارم بود

البته قیافه اخلاقش متوسط باشه مودب باشه اوکی هست

حالا هر از گاهی پزشکی درخواست میدن ولی یا مغرورن یا شهوتی ان یا اعصاب ندارن...

کاش منم مثل هم دوستا بودم یکم حس ناکافی بودن دارم🥲

من همونارم ندارم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

تو دانشگاه با پسری دوست نشو

بعد ها که سر کار رفتی پخته تر میشی و تصمیم درست تری میگیری

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
تو دانشگاه با افراد بیشتر آشنا میشی تا محیط کار نه؟

آخه بچه های دانشگاه همه بچه هستن خیلی مسخرس محیط

شما چون صرفا میبینید بچه هاتون کادر درمانن یعنی دیگه بهتر از اینا نیست، چرا هست فرصت بده به خودت

اصلا عجله نداشته باش

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

خب عزیزم همه توو دلشون همین هست. کی دوس داره با مرد ناموفق کج و‌کوله ازدواج کنه؟؟

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
تو دانشگاه با افراد بیشتر آشنا میشی تا محیط کار نه؟

نه لزوما دانشگاه وسط جوونی و ناپختگی ملته 

هیجان دارن با یکی وارد رابطه بشن بگن مثلا ما خیلی شاخیم ک یکی بهمون پا داده