2777
2789

بچها طرفم اومد راجب استایلاش ازم نظرم خواست بعد این کلا یا پارچه ایی میپوشه یا مثلا شلوارای بگ ولا گشادن شلواراش   

بعد بهش گفتم حس میکنم شلوار تنگ بپوشی بهت بیاد ایندفعه شلوار تنگ بگیر نه حالا اسکینی ولی تنگ 

بعد گفت نه شلوار تنگ معذبه و اذیت میشم 

منم گفتم نه خیلی تنگ نگیر ولی بیسش تنگ باشه بگیره بعد گفت نه به دلایلی اذیتم گفتم چه دلیلی اخه گفت نمیتونم بگم 

فاتحه ام نخوند به حرفم  

کسی ک نمیخواد گوش کنه چرا نظر میپرسه اخه

وا خب چه ربطی داره طرف مقابل نظر میپرسه اگه خوب بود انجان میده اگه نبود انجام نمیده اسمش نظره دیگه چرا اتقدر جدی میگیریش

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وا خب چه ربطی داره طرف مقابل نظر میپرسه اگه خوب بود انجان میده اگه نبود انجام نمیده اسمش نظره دیگه چ ...

چطوره ک من وقتشه لباسم کوتاهه حق ندارم شلوار تنگ بپوشم 

ولی اون میتونه هرجوری بخواد لباس بپوشه؟؟؟ 

خب وقتی توی استایل من دخالت میکنه منم میتونم توی استایلش دخالت کنم دیگه

دخالت با نظر پرسیدن فرق داره

اما نه عزیزم نمیتونی چون ایشون اجازه دخالت نمیده بهت

اگرم کسی تو استایلت یاتوهرچیز دیگه ایت دخالت میکنه و باعث میشه سبکتو عوض کنی بخاطر اون حرف خودت اجازه دادی و راهشو بازکردی تا دخالت کنن

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
چطوره ک من وقتشه لباسم کوتاهه حق ندارم شلوار تنگ بپوشم ولی اون میتونه هرجوری بخواد لباس بپوشه؟؟؟

من نمیدونم نسبتتون چیه مثلا من اگه همسرم یا مامانم اینچیزارو بهم بگن تایجایی قبول میکنم اما دخترخاله نمیدونم پسرخاله خواهر یا هرکس دیگه ای اینو بگه جوابشو میدم تا بدونه حق نداره دخالت کنه تو خودت اجازه دخالت میدی به بقیه عزیزم

دخالت با نظر پرسیدن فرق دارهاما نه عزیزم نمیتونی چون ایشون اجازه دخالت نمیده بهتاگرم کسی تو استایلت ...

منو خر میکنه 

ای خدا چقدر من ساده و بدبختم 

با جمله های من اینجوری دوست دارم اینجوری بهت میاد چقدر خوشگل شدی منو خر میکنه 

بعد خودش ی شلوار تنگ نمیپوشه بخاطر دل من 

منو خر میکنه ای خدا چقدر من ساده و بدبختم با جمله های من اینجوری دوست دارم اینجوری بهت میاد چقدر خوش ...

میتونم بپرسم چه نسبتی دارین باهم؟

نامزدیه ک رسمی نیست

خب عزیزم این چیزا تاحدودی عادیه تو فرهنگ ما که طرف دوست پسرته اما بهت گیر میده

ولی لجبازی نکن و اینکه بگی میرم نظرمیپرسم بعد برعکسشو انجام میدم و اینارو ولکن هروقت بهت گفت بگو من بااین پوشش بزرگ شدم بااین فرهنگ بزرگ شدم توخونمون کسی مشکلی نداره بااینکه مسئولیتم گردن اوناست و اجازمم دست خانوادمه اما سعی میکنم به نظرتوعم احترام بزارم بعدازاین

چمدبار اینجوری بگی خودشو جمع میکنه و هیچیم بهت نمیگه خودت به همه چیش گوش میدی اونم ادامه میده

میتونم بپرسم چه نسبتی دارین باهم؟

اخرین بار برگشته به من میگه عزیزم وقتی ک تنها میری بیرون تو مواجه ایی با خطرات و من نیستم ازت محافظت کنم باید لباستو عوض کنی ک احتمال خطر بیاد پایین 

بعد چطوره ک خطرات برای من هست برای خودش نیست؟ .چطوره ک من لباسام به سلیقه ی اونه ولی اون نمیپوشه 

حس میکنم داره زور میگه 

این دفعه بزار فقط ی چیز بگه لج میکنم باهاش 

خب عزیزم این چیزا تاحدودی عادیه تو فرهنگ ما که طرف دوست پسرته اما بهت گیر میدهولی لجبازی نکن و اینکه ...

یعنی میگی لج نکنم؟  رو اعصابم میره ک به حرفم گوش نمیده 

شعار میده ک ما رابطه امون با مشورته و فلانه 

ولی مشورتی ک تهش نظر خودش بهش یعنی چه اخه .چه فرقی  کرد با مرد سالاری

اخرین بار برگشته به من میگه عزیزم وقتی ک تنها میری بیرون تو مواجه ایی با خطرات و من نیستم ازت محافظت ...

خب یسری خطرات ب ای توهست و برای اون نیست عادیه انا داره کنترلت میکنه خب تو نباید اجازه بدی و اره لج کن افرین بزار بدتر و بدتر بشه اگه بالجبازی همه چی قابل حل بود الان ۸۰ درصد زندگیایه دوربرمون انقدر داغون نبود که

2810