استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12602 عنوان مود غم یکی بیاد حرف بزنه بکم 57 بازدید | 16 پست حالم خوب شه ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم امروز | 00:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12602 حال منم بده 🖤 چرا بگو منم میگم ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12602 درخواست میدم ی چندتا از سوتی هامو میگم بخندی😅 باش ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12602 حال منم بده 🖤 از درک نشدن خستم ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
ساعتمسی عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1450 چرا بگو منم میگم خستم از تعصب های شدید خانوادم عاشق ی پسر شدم اما میدونم اگه بهش بگم ،و خانوادم بفهمن جام دیگه تو این خونه نیست 😢😓
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12602 خستم از تعصب های شدید خانوادم عاشق ی پسر شدم اما میدونم اگه بهش بگم ،و خانوادم بفهمن جام دیگه تو ای ... پسره جنبه داره؟ ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12602 خستم از تعصب های شدید خانوادم عاشق ی پسر شدم اما میدونم اگه بهش بگم ،و خانوادم بفهمن جام دیگه تو ای ... شغلش چیه کجا دیدیش اگه می خوای من کمکت میکنم بهش بگی ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
ساعتمسی عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1450 شغلش چیه کجا دیدیش اگه می خوای من کمکت میکنم بهش بگی شغلش خبر ندارم همسایه مونه اون خودش خبر نداره عاشقش شدم . 😓
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12602 شغلش خبر ندارم همسایه مونه اون خودش خبر نداره عاشقش شدم . 😓 😐عشقم کراش زدی فکر کنم احساسی تصمیم نگیر عاشق نشدی ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
ساعتمسی عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1450 😐عشقم کراش زدی فکر کنم احساسی تصمیم نگیر عاشق نشدی 😂🥺🚶🏻♀️با ۲۰ سال که اشتباه نمیکنم ، بخدا ی حس خاصی بهش دارم
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12602 😂🥺🚶🏻♀️با ۲۰ سال که اشتباه نمیکنم ، بخدا ی حس خاصی بهش دارم فکر کردم کوچلویی😂😍بگو بهش با آیدی فیک ببین اگه با کسی تو رابطه نیست خودت معرفی نکن فقط برو یکم تو چشم ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم