2777
2789
عنوان

بیاید براتون تعریف کنم ترم یکم من

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 78 پست
بله یک عدد پسر دختر نما

خآنم محترم شما فقط با یه اشتباه تایپی همچین برداشتی کردی من دخترم فقط اشتباه تایپی بود که کیبوردم به جای دختر ، پسر نوشت ، حالا برو هر فکری میخوای بکن پشت کوهی

لطفا احترامتو حفظ کن🫶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خآنم محترم شما فقط با یه اشتباه تایپی همچین برداشتی کردی من دخترم فقط اشتباه تایپی بود که کیبوردم به ...

چرا لقب خودتو به بقیه نسبت میدی زن نما 

اتفاقا تو پشت کوهی هستی 

که به مردم توهین میکنی 

2805
چرا لقب خودتو به بقیه نسبت میدی زن نما اتفاقا تو پشت کوهی هستی که به مردم توهین میکنی

کصخل پایین پیامم نوشتم که پیام اولی غلط بوده خدا بزنه به کمرت با این قضاوتت

لطفا احترامتو حفظ کن🫶

کصخل که لقب خود عقب موندته امیدوارم کمر خودتو همه کست خورد شه که نفرین نمیکنی

بیا برو بابا خدا شفات بده ، انقد فضولی که تو پروفایلم سرک کشیدی و به جایی نرسیدی 

لطفا احترامتو حفظ کن🫶

🙄فک کردی من انقد بیکارم خود مریضت گفتی دانشگاه ما دختر نداره

بابا مگه نمیگم که اشتباه تایپی بوده؟ اصلا میفهمی اشتباه تایپی یعنی چی؟ یه سرچ بزن تو گوگل درباره دانشگاه الزهرا میفهمی چیه 

و اینکه من دروغ نگفتم من دخترم ، ولی تویی که اینجوری قضاوت میکنی و باعث میشی بقیه به من مشکوک نگاه کنن به مولی علی نمیبخشمت

لطفا احترامتو حفظ کن🫶

2810