2777
2789
عنوان

برای عفونت گوش سفکسیم جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 42 پست
رفتی پیش متخصص یانه توروخداحرفموگوش کن یساله هرماه گوشم عفونت میکنه پرده گوشم پاره شدچون نرفتم پیش م ...

اره رفتم متخصص گوش و حلق و بینی خیررررر سرم 

سفکسیم داده که الان خیلیا گفتن بی فایده س 

میگن باید آموکسی کلاو میداده

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوهوووم،۳هفته س،همش خلط وزکام دارند،وهرچی سیفیکسیم خوردن بهترنشدن،ولی ازدیروز تا اموکسی کلاو ،خوردن، ...

اخه من فقط گوش درد دارم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
2805
اره رفتم متخصص گوش و حلق و بینی خیررررر سرم سفکسیم داده که الان خیلیا گفتن بی فایده س میگن باید آموک ...

خداکنه عفونت قارچی نباشه اگه خارش گوش داری عفونت قارچیه بروپیش یه متخصص دیگه به من قرص سیپروفلاکساسین داده خیلی قویه یه ماه درگیرگوش دردبودم

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
چند تا خوردی ؟؟؟؟اثر داشت؟

عزیز من قدیم سرما خوردم گوش درد داشتم.به دکتر گفتم گوش درد دارم.برام نوشت .کو آموکسی کلاو 600 احتمالا.از داروخانه دو ورق بگیر.دستورش هم بپرس.انشالله زود خوب میشی

2810