2777
2789
با این درجه از اعتماد بهم چرا ازدواج کردی؟!!!

جدی سوال منم همینه!!

یکسال عقد بودم کل طلاهام و شاباش هام حتی خونه‌ی مادرهمسرم دادیم نگه دارن بعد اینا از یه تیکه کاغذ دادن به هم میترسن و باهم ازدواج کردن😐😐😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا تو چیزی رو امضا نکنی و...هیچکاری نمیتونه بکنه،.

برای مثال بخشیدن مهریه!!

ی طرفه نمیتونه کاری کنه مگه اینکه خط و امضا خودتم باشه خیالت راحت

ولی درکل بهتره ک دسته خانوم بمونه سند ازدواج ،.پیش ما ک اینطوریه

اره ی مدت دست اوناس واسه وام ازدواج بعد برمیگردونن

ما اصن ندادیم دست مامان و بابام باشه 

اگر سند ازدواج منه باید دست خودم باشه نه یه شهر دیگه که سال به سال هم نمی‌رم اونجا 

کلا از یه سری رسما‌ خوشم نمیاد 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

2805
ما اصن ندادیم دست مامان و بابام باشه اگر سند ازدواج منه باید دست خودم باشه نه یه شهر دیگه که سال به ...

چی بگم والا

اره خیلی 

کاش بشه ی سری رسمارو برداشت

ما هنوز رسم دستمال خونی داریم کاش اینو بشه نابود کرد

چی بگم والااره خیلی کاش بشه ی سری رسمارو برداشتما هنوز رسم دستمال خونی داریم کاش اینو بشه نابود کرد

ما هم اون رسم رو داریم 

اما من با همشهری و فامیل خودم ازدواج نکردم 

با اینکه از یک استانیم اما تو خانواده همسرم همچین رسمی نبود و ما دوران عقد خیلی راحت رابطه داشتیم 

در صورتی که تو شهر من اصن حق رابطه داشتن و خونه پدر و مادر همسر رفتن تو دوران عقد رو نمیدن به دخترشون 

منم از نظرشون خیلی گستاخ و بی حیاام که چند روزی یه بار میومدم شهر همسرم پنج روز یک هفته میموندم یا مثلا بدون جشن اومدم خونم 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

چطور با آدمی که بهش اعتماد ندارید ازدواج می کنید؟!

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

وای میبره تهدید میکنه مهرتو کم کنی😂 ول کن بابا

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

2810