2777
2789
عنوان

بچه ها شماهم پسرای دانشگاه داداشی تونن

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 21 پست

حتی اگر آدم فاسد و بی‌قید و بندی بودم تو محیط دانشگاه سرسختانه از صمیمیت بی‌جا و اظهار دوستی و  اختلاط اضافی جدا خودداری می‌کردم.

دانشگاه اسمش روشه، محل دانش‌ ورزیدنه، نه جفت‌گیری!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
شرط بندی میکنن مخ فلان دخترو که محل نمیده بزنن جزوه نمیدن و الکی میگن نخوندیم یکم باهاشون صمیمی بشی ...

اوه اوه بیا اینم از کارای اینا بدبخت اون دختری ک رو دست میخوره از اینا😅🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اوه اوه بیا اینم از کارای اینا بدبخت اون دختری ک رو دست میخوره از اینا😅🥲

اره خیلی بدن 

یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی 

تو دانشگاه محل سگ به هیچ پسری نباید داد نهایتا دو کلام در مورد درس حرف زد تمام 

اون تصور عشق و عاشقی و ازدواج و پسرای خوب و جنتلمن مال رمان ها و فیلماست 

اره خیلی بدن یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی تو دانشگاه محل سگ به هیچ پسری نباید داد نهایتا دو کلام در م ...

مرسی نترس بدجوری گارد گرفتم👈اینجوری🤨😐😑🤐😡😠🤬😤بعد ب عادت بدی ک دارن اینه ک میرن اون ته میشینن 

مرسی نترس بدجوری گارد گرفتم👈اینجوری🤨😐😑🤐😡😠🤬😤بعد ب عادت بدی ک دارن اینه ک میرن اون ته میشینن

واقعیته 

پسر خوب خیلی کمه تو دانشگاه 

ما اینجوری بودیم که مثلا یه سمت دخترا میشستن یه سمت پسرا هیچ وقت قاطی نشدیم 

کنارشون نشین