2777
2789

دخترخالم تعریف می‌کرد ک پسرای دانشگاهشون با اسم کوچیک صداش میزنن و میگن تو خیلی مهربونی میگفت حتی وقتی غذا میبره یکی یکی میان لقمه میگیرن از تو ظرف دخترخالم برمیدارن میگن از مامانت تشکر کن مهدیس جون

پس چرا من اینجوری نیستم😂؟قلبم شیکست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

😐😐

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
از پسرای دانشگاه عوضی تر و پررو تر ندیدم پرستاری دولتی بودم یکی از یکی اشغال تر

خیلی اذیت میکردن؟من ی پسره پیش دوستش گفت صدای این دختره(من)خیلی رو مخمه😂همشونم اصن یجورین انگار تبانی میکنن ک مارو مسخره کنن

بستگی ب خودت داره ک چطوری رفتار کننمن با هیچکدومشون سلام و علیک ندارم اونام حرفی نمیزنن باهام

ما در حد سلامه😂نمیدونم چرا از همین الان گارد گرفتن همشون بخدا ما دشمن نیستیم هم رشته ای هاتونیم

خیلی اذیت میکردن؟من ی پسره پیش دوستش گفت صدای این دختره(من)خیلی رو مخمه😂همشونم اصن یجورین انگار تبا ...

شرط بندی میکنن مخ فلان دخترو که محل نمیده بزنن 

جزوه نمیدن و الکی میگن نخوندیم 

یکم باهاشون صمیمی بشی و به روشون بخندی پرو میشن و فکر میکنن خبریه و عاشقشون شدی 

اووووو بماندددد 

2810