2777
2789
عنوان

تاحالاکسی وتحقیریاقضاوت گردید وبعدچوبش وخورده باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی تایمی چاق بودم شاید هشتاد بعد یه زنه بهم گفت وای لاغر کن دختر من خیلی خوش اندامه الانم شوهرداره خو ...

یعنی الان خوشحالی ؟؟؟

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
یعنی الان خوشحالی ؟؟؟

آره خیلی چون دلمو شکوند و من واقعا ناراحت شدم تو جمع منم حرص و جوش چاق کرد و با لحن تحقیر امیز  خوشحالم چون خدا جوابشوداد

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

2805
نه فقط اعتماد بنفس من کمتر شد. یه درد به دردام اضافه شد.‌اوناهم هر روز تو تفریح و عشق‌و حال و پیشرفت ...

عجله نکن دیر زود داره سوخت و سوزنداره

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
والا برادر من بچه تو شکممو کشت عین خیالشم نیست هیچ تاوانی نداده هرروز هم خوشگل تر و پولدار تر میشه خ ...

چجوری؟😔

آره خیلی چون دلمو شکوند و من واقعا ناراحت شدم تو جمع منم حرص و جوش چاق کرد و با لحن تحقیر امیز خوشح ...

جای من بودی چی ؟آنقدر اذیتم کردن ولی وقتی به اون روز افتاد من گریه کردم براش

برای اون خانم هم

واقعا من خوشحال نشدم

چجوری؟😔

من ده هفته بودم سر یه موضوع کوچیک با شوهرم دعوا کردکه مقصر برادرم بود یهو رفت از خونه چاقو آورد شوهرمو بزنه جلو چشم بچه هام اونقدر داد زدم که به خونریزی افتادم دکتر گفت قلبش ایست کرده 

الان فقط منم تو حسرت اون بچه ام همیشه فکر میکنم اگه بود الان سه سالش بود حسم میگه دختر بود...خیلی بر ...

مطمئن باش جواب پس میده صبورباش

جای من بودی چی ؟آنقدر اذیتم کردن ولی وقتی به اون روز افتاد من گریه کردم براشبرای اون خانم همواقعا من ...

من خوشحال از اینکه خدا صداموشنید وگرنه ن برا اون اتفاق

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

من ده هفته بودم سر یه موضوع کوچیک با شوهرم دعوا کردکه مقصر برادرم بود یهو رفت از خونه چاقو آورد شوهر ...

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم بسپاربه زمان 

آخرشم مامانم گفت خوب کاری کرده سگ چیه که تولش چی باشه از نسل تو و شوهر سگت هرچی کمتر باشه بهتره ...م ...

بعضی ها واقعا اسم مادررویدک میکشن بچه بابچه چه فرقی داره واقعا تبعیض ودرک نکردم تاحالا

2810