2777
2789
عنوان

نماز شب معجزه حاجت روایی مخصوصا برای ازدواج و حاجت های سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 19 پست

منم تصمیم گرفتم نماز شب بخونم ۲۹ سالمه 

همه ی دوستام بچه دارن 

دلم خیلی از خدا شکسته چرا جوابمو نمیده ترس از آینده و حسرت یه زندگی و همدم خوب زندگیمو سخت کرده رو هیچ کاری تمرکز ندارم انگیزه ندارم 

میشه برام دعا کنی🥹🥹 خدا روح مادرعزیزتو شاد کنه براشون فاتحه و صلوات فرستادم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منم تصمیم گرفتم نماز شب بخونم ۲۹ سالمه همه ی دوستام بچه دارن دلم خیلی از خدا شکسته چرا جوابمو نمیده ...

انشالله اگه لایق باشم حتما دعا میکنم شما هم برای خوشبختی و سعادت خودم و عزیزانم دعا کن ، فقط ناامید نباش سنت بالا نیست انشالله بزودی با یک مرد مهربون و خوب ازدواج موفق و خوبی داشته باشین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله اگه لایق باشم حتما دعا میکنم شما هم برای خوشبختی و سعادت خودم و عزیزانم دعا کن ، فقط ناامید ...

شما خودت ازدواج کردی؟

من هفته گذشته بر اساس شغلم رفتم بازدید یه اداره 

بعد دو روز پیش رئیسم گفت بیا دفترم و گفت یک نفر از اون اداره ازت خواستگاری کرده و شغل خوبی داره اول گفتم خدا بالاخره جوابمو داد ولی وقتی فهمیدم کیه بیشتر ناراحت شدم پسره اصلاااااااااا قیافه نداره و اصلاااااااا به دل نمیشینه الانم بیشتر از قبل افسردم😭 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم        میشه برای ازدواجم دعا کنید شابد خدا با نفس و قلب پاک شما یه بخت خوب قسمت من کرد 🥹🥰 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

شما خودت ازدواج کردی؟من هفته گذشته بر اساس شغلم رفتم بازدید یه اداره بعد دو روز پیش رئیسم گفت بیا دف ...

من بله ازدواج کردم ناراحتی نداره اگه نمیخواین جواب رد بدین ،فقط شاید اخلاقهای خوب زیادی داره که خیلی از پسرهای خوش قیافه ندارند شاید هم قیافه اش  بد نیست شما زیاد حساس هستین  ولی اگه وقعا جوابتون نه هست خودتون رو ناراحت نکنید 

من بله ازدواج کردم ناراحتی نداره اگه نمیخواین جواب رد بدین ،فقط شاید اخلاقهای خوب زیادی داره که خیلی ...

نه واقعا اصلا حساس نیستم رو قیافه 

بعد مدتها ایشون خواستگارم بود بعد کلی دعا