2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

یه خواب دیدم یه ماه پیش عروسیم بود بعد لباس عروس پوشیده بودم بعد هر چی دنبال دوماد میگشتم نبود بعد رفتم یه جایی کفش بپوشم کلی کفش عروس بود همه رو امتحان کردن هیچ کدوم پام نرفت یکی هم رفت تنگ بود پاره شد بعد از همه تعبیر پرسیدم گفتن هیچ وقت ازدواج نمیکنی اون کفش ها موقعیت هات بوده که رد کردی اون یکی هم تا نصف پیش میره ولی بعد خراب میشه  😂😂😂😂😂 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

حقیقتش من احتمال ازدواجم زیر صفر بود( بخاطر مشکلی ک داشتم) ولی خب خدارشکر بهترین ازدواج و بهترین عروسیو داشتم .طرف یه دونه عروسی خم بعداز یکی دو سال با وام ب زوور میگیره ولی خب من بعداز ۲ ماه (ک اونم بخاطر ماه رمضان بود )همزمان تو یک هفته ۲تا شب حنابندان ۲ تاعروسی مفصل واسه هردو همه چی دی جی وو اینا صفر تاصد داشتم خداروشکر

فقط گفتم بگم اگ کسی ناامیده نترسه قطعا بهترین ازدواج دذ پیش دارین😁🫶🏻

چرا چند سالته شما آقایون کی اینقدر بی اعتماد به نفس شدن شماها را که از بوم بندازی پایین با سر محاله ...

دیکه توقعات دخترا زیاد شده گرونی .. طلاق زیاد ..بی خیال شدیم

صفر کلوین. جدی گفتم بخدا🙂

من میخوام برم ب دخترا پیشنهاد بدم بعد شرط بندی کنم.  اگه دختره اوکی داد. من 50 میلیون میدم ب بقیه . اگه منفی داد بقیه باید 50 بدن ب من

2810