2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بگم دیشب خابشو دیدم باورت میشه؟😂😂😂

مهندس رادمان بود ولی شبیه کادر درمان بود 

لعنتی انقد مغرور بود که نگو به زور جواب سوالامو میداد

همون حین که داشتم سوال میپرسیدم و رادمان به ارامی و با طمأنینه جواب میداد 

همکارش صداش زد عباااااس 

با تعجب گفتم بهش مگه اسمت رادمان نیست!؟ گفت اره ولی این دوستم منو ب اسم عباس میشناسه😐

ادامشم یادم نمیاد

🍉🇵🇸 free Palestine 

2805

باور کردین؟

چند ماه قبل تاپیک زده تازه عروسم ، دیشب تاپیک زده بچه ام از مدرسه اومد، تخیلاتش آورده اینجا

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689
اگه بگم دیشب خابشو دیدم باورت میشه؟😂😂😂مهندس رادمان بود ولی شبیه کادر درمان بود لعنتی انقد مغرور ب ...

واییی خداااا😂😂😂دختر تو دیگه نیا سایت بد روت تاثیر گذارع 

واییی خداااا😂😂😂دختر تو دیگه نیا سایت بد روت تاثیر گذارع

نمیدونم چیشد اصن مغزم اتصالی زده بود 😂😂😂😂 ولی اگ بدونید چقدر زیبا بود

دوس داشتم فقط سوال بپرسم 

استغفرالله 😂🤦

🍉🇵🇸 free Palestine