2777
2789
مثلا چی؟بعدش سلامت جسمانی هم چقدر مهمه به نظرت؟

کلا  هر چی اگه سلامت روان نداشته باشه نمیتونه همسر و پدر خوبی بشه 

سلامت جسمانی هم تا حدی ک بتونه سر پا باشه و خودشو جمع کنه و به زندگیش ادامه بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من از چند نفر که ازدواج کردن شنیدم نهایتا هفته ای دو سه ساعت خانواده ی همسرشون رو میبینن و اهل دخالت ...

عزیزم فکرتو عوض کن و حتما قبل ازدواجت با خیلی ها که تجربه دارن صحبت کن .ازدواج واقعا پیچیده هست من ده ساله ازدواج کردم و دوستانه بهت میگم همه جوانب رو بسنج خانواده و فرهنگشون و حتی بچگی طرف مقابل خیلی مهمه تو آینده واقعا تاثیر داره من هم تو زندگی خودم دیدم هم زندگی مشابه اطرافیانم

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

من از چند نفر که ازدواج کردن شنیدم نهایتا هفته ای دو سه ساعت خانواده ی همسرشون رو میبینن و اهل دخالت ...

😂😂 چه ربطی داره

خانواده و فرهنگ اصالت مهم ترین هر ازدواجیه 

ما مهمون اومد خونمون آشنای اونجوری نبودن 

وقتی غذا خوردن باقی مانده 

غذای بشقابشونو 

ریختن تو قابلمه 

پشمای ما ریخت ،پسر که توی این خانواده بزرگ شده فرق میکنه؟

اول و آخر و مهم تر از همه خانواده و نحوه تربیتش

تو تاحالا آدم ندیدی که با عضو خانوادش ۱۸۰ درجه فرق میکنه؟

اگه زن و شوهر همدیگرو دوست داشته باشن و رابطه جنسی خوبی هم داشته باشن هیچکس نمیتونه بینشون دخالت کنه حتی خانوادشون

شبیه هم بودن خیلی مهمه.یکی خودش خوب نیست، اتفاقا انتخاب خوبی میکنه و طرفش عالیه. زندگی جهنم میشه. ول ...

من بابام میگه با یه دختر ازدواج کن که ازت پایین تر باشه و من مخالفت میکنم باهاش نمیدونم چرا اینو میگه😂

و ما بین اون دو‌سه نفر ده هاا نفر هستن که از طریق همین خانواده ها روزای خوبشون زهر مارشون میشه و عل ...

اگه زن و شوهر همدیگرو دوست داشته و رابطه جنسی خوبی هم داشته باشن هیچکس نمیتونه بینشون دخالت کنه حتی خانواده هاشون

2810