2777
2789
فیلسوف رو معمولا به کسانی که فلسفه خوندن میگندکترا مقطع بعد کارشناسی ارشدهخیلی قابل مقایسه نیستن باه ...

صرفا با خوندن فلسفه، کسی فیلسوف نمیشه...فیلسوف به کسی میگن که علاوه بر مطالعه در این زمینه، خودش یک مکتب یا نظریه فلسفی جدید ارائه داده‌ و صاحب نظر هست. تعدادشون هم خیلی محدوده. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صرفا با خوندن فلسفه، کسی فیلسوف نمیشه...فیلسوف به کسی میگن که علاوه بر مطالعه در این زمینه، خودش یک ...

میدونم منظور منم این بود به کسانی که فلسفه کار میکنن میگن فیلسوف اونم کسانی که تا عمق ماجرا میرن، مثل ارسطو افلاطون اشو

2805
کسی بر دیگری فضیلتی نداره مگر به نیت والا! پزشکی که سقط جنین عمدی و قتل‌گونه انجام می‌ده داریم؛ پزشک ...

درود

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

برای من مخترع ها خیلی خیلی ارزشمندن و بالاترن

فیلسوف و دکتر در یه سطحن و یکیش شماله یکیش جنوب نمیشه باهم قیاس کرد

دکتر ابداع کننده هم خیلی داریم که برای اولین بار یه روشی رو برای درمان بیمارا ابداع میکنن توو ایرانم چند مورد داریم که توو دنیا اولینا بودن اینا برام ارزشمندن 

برای حاجت روایی خودمو خودت یه صلوات بفرس❤ کاربری دست دونفره