2777
2789
عنوان

به نظرتون این مربا شکرک زده یا کپکه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 23 پست
قابل نداره قربونت برم

مبارکت باشه 😂

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
عه خب بهتر.بده بهش ببین چی میشه به منم بگو 😁

نههههه خودمم بخورم به ایشون نمیدم☺️

اگه کسی امضام رو دید برای اینکه خدا  بچه های سالم و صالح به من و همسر مهربونم بده صلوات بفرسته لطفا🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یا خدااا چی هست؟

یه مبراست که بیشتر مزه هویچ میده از شمال گرفتیم هنوز یک ماه نشده درش رو باز کردیم ولی خراب شده 

به خاطر خواص دارویی اش گرفتیم وگرنه ما هم اولین بار بود تست میکردیم 

اگه کسی امضام رو دید برای اینکه خدا  بچه های سالم و صالح به من و همسر مهربونم بده صلوات بفرسته لطفا🥹
یه مبراست که بیشتر مزه هویچ میده از شمال گرفتیم هنوز یک ماه نشده درش رو باز کردیم ولی خراب شده به خا ...

*مربا😁

یه مبراست که بیشتر مزه هویچ میده از شمال گرفتیم هنوز یک ماه نشده درش رو باز کردیم ولی خراب شده به خا ...

با تین کپکا خاصیت داروییش چند برابر شده 😂

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
با تین کپکا خاصیت داروییش چند برابر شده 😂

ارهههه ...

دیدی بعضی ماست ها مثل کفیر و پروبیوتیک‌،میکروارگانیسم دارن و برای بدن خوبن  اگه ما هم این مربا رو مصرف کنیم، بردیم😅