2777
2789

من بالاترم

میشه بیخیال بشی؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

هر کدوم با توجه به کاراییش خوبه و نمیشه مقایسه کرد

مثل اینه که بگیم آب بهتره یا غذا 😁

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

میتونی نیای

نیومدم اتفاقا عنوانو میبینم فقط

اینجا هم اومدم بگم شور یه چیزیو در نیارین

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

به نظر من قبل از اینکه علم پیشرفت کنه و خیلی چیزا رو بشه از نظر علمی توجیه کرد فلاسفه تونستن خیلی چیزا رو کشف کنن 

مثلا میدونستین کوپرنیکوس که فیلسوف بود برای اولین بار با فلسفه ثابت کرد که کره زمین مرکز جهان نیست 

چون مردم اون زمان فکر میکردن خورشید و ستاره ها دور زمین میگردن 

خیلی چیزای دیگه هم همینطور بوده 

مثلا رنه دکارت هم یکی از فیلسوفای معروف بوده که بیشتریا فکر میکنن فقط ریاضی دانه 

https://harfeto.timefriend.net/16813875872584
اینکه شما فکر می‌کنید فیلسوف کار خاصی انجام نمیده نشانه کمبودتونه

😐

فکر کنم اشتباه ریپ زدی

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

شما چرا با همه دعوا دارید تو تاپیک های قبلیتون هم مشخصه خوب شما سوال پرسیدین کاربرا هم نظر و فکر خودشون رو دارن میگن چرا توهین میکنید بهشون 

سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...
ببین فیلسوف نظریه فلسفی میده در مورد جهان و کار خاصی انجام نمبده پزشک درمان میکنه و حیطه کاریش متفاو ...

اینکه شما فکر می‌کنید فیلسوف کار خاصی انجام نمیده نشانه کمبودتونه

1403

2810