2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد سرمایه گذاشتی ماهی چقد درمیاد بنظرت

با ۵۰۰ هزار تومن هم میتونی ارز بخری. بستگی به نقدینگیت داره . یه پولی که اصلا به کارت نمیاد و همین طوری تو دستته بیار برا اموزش و شروع کردن. 

من در کل فکر کنم ۴ ملیون اوردم. الان رو ۱۰ تومنه پولم.والا ارز داری هم پول میخواد. با این پول من بی ...

نه عزیزم خوبه اتفاقا با سرمایه کم شروع کنی بهتره یاد میگیری ریسک نداره 

کوینکس

یوتیوپ سرچ کن ارزینه البرز تحلیل کوینکس ببین ویدیویی داره از تحلیل این ارز. تحلیل هاش خیلی خوبن خیلی علمش بالاست به نظرم. 

چقدر بد. اکثر ارز ها از دو سال پیش تا الان چند برابر شدن

یوتیوپ سرچ کن ارزینه البرز تحلیل کوینکس ببین ویدیویی داره از تحلیل این ارز. تحلیل هاش خیلی خوبن خیلی ...

آرره متاسفانه این روز به روز میاد پایین تر.. البته اشتباه گفتم 3 ساله لعنتیو دارم

با ۵۰۰ هزار تومن هم میتونی ارز بخری. بستگی به نقدینگیت داره . یه پولی که اصلا به کارت نمیاد و همین ط ...

من بیکارم تو خونه قبلا تو بورس بودم فایده نداشت دوست دارم برم ارز یه مشغولیتی داشته باشم قبلا دو سال پیش هفت تومن گذاشتم الان دوست دارم خرید و فروش روزانه داشته باشم

نه عزیزم خوبه اتفاقا با سرمایه کم شروع کنی بهتره یاد میگیری ریسک نداره

بازار جذابیه.  الانم احتمال زیاد این چند سالی که ترامپ روی کاره بازارش صعودی باشه. ولی هیچکس نمیتونه بل قطعیت بگه .  همین یکی دو سال پیش قیمت بیت کوین  حتی تا ۱۵ هزار دلار هم سقوط کرد . الان ولی اومده نشسته بالای ۸۰ هزار دلار 

من بیکارم تو خونه قبلا تو بورس بودم فایده نداشت دوست دارم برم ارز یه مشغولیتی داشته باشم قبلا دو سال ...

بورس که اکثرا قرمزه و سهام ها ریزش دارن. یا نهابت یه درصد مشخصی بالاتر نمیره تو یک روز. اگه میخوای تریدو هولد کنی ارز های دیجیتال خیلی جای رشد بالاتری دارن