2777
2789

داشتم با دوستم چت میکردم خیلی ناراحت و شاکی بود می‌گفت من چندین ساله برای همه اطرافیانم که مشکل دارن دعا میکنم شاید باورتون نشه دعاش هم زود مستجاب میشه ولی در مورد خودش هر دعایی می‌کنه مستجاب نمیشه می‌گفت با خدام استغفرالله قهرم دیگه دعا نمیکنم  اصلا هنگ کردم نتونستم بهش چی بگم

بهش بگو چله حق شناس بگیره

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

2805

بگوش برای من دعا کنه ب عشقم برسم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا