2777
2789
عنوان

چجوری با دوست صمیمی قطع رابطه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یکدفعه ای ک ب وجود نیومد عزیزم،کم کم دیدم دارم عذاب میکشم از دستش،دوست برای ارامشه ،هم جسم هم ر ...

اره عزیزم وقتی دوستی برای آدم حال خوب نیاره ارزش نداره 

دوست چندین ساله بودن؟ بیشتر پی باعث شد اینکارو کنید بهشون گفتید یا دیگه جواب ندادید

۳ سال

نمیدونم حقیقتن تو اون رابطه عذاب میکشیدم هر روز تو اکیپمون یکی با یکی دعوا میکرد و من تنها کسی بودم ک همیشه سعی میکردم درست کنم همه چیو،دیگ ی روز قیدشونو زدم و نمیدونم اون اکیپ هنوز پابرجاست یا نه

البته من تو ی روز قیدشونو زدم ولی تا وقتی ک ب جایی رسید ک دیگ هیییچ زنگ و پیامی نبود چن هفته ای طول کشید

داستانش طولانیه ولی خلاصش این میشه ک دیگ جوابشونو ندادم و سرد شدم

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
قطع ارتباط کاملنه ببینش ن جواب پیاما و تماساشو بده ن هیچی

چون چندین ساله دوستیم میترسم اتفاقی تو خیابون ببینم و بد بشه ببین بحث خاصی نکردیم اتفاق خاصی پیش نیومده فقط حالم دیگه کنارش خوب نیست به خاطر همین چون بحثی نشده می گم نکنه اینکارم بد باشه که یهو جواب دیگه ندم

من با هر کی بخوام قطع رابطه کنم شروع میکنم به جواب تلفن و پیام ندادن بعد میگم ندیدم نشنیدم انقدر بی ...

اره اینکار خوبه ولی ما چون دعوا نکردیم و اتفاق خاصی نیفتاده میترسم اینکار کنم اتفاقی تو خیابون ببینم بعد خیلی بد شه فقط حالم کنارش خوب نیست دیگه ولی اتفاق خاصی نیفتاده 

۳ سالنمیدونم حقیقتن تو اون رابطه عذاب میکشیدم هر روز تو اکیپمون یکی با یکی دعوا میکرد و من تنها کسی ...

این آدمای حاشیه دار خیلی بده همه ش دعوا و.. کار خوبی کردی😅

چون چندین ساله دوستیم میترسم اتفاقی تو خیابون ببینم و بد بشه ببین بحث خاصی نکردیم اتفاق خاصی پیش نیو ...

به نظرم با هم حرف بزنین و تموم کنین خوب نیست بدون حرف زدن یهو بلاک کنین و کم رنگ شین 

باید به شخص مقابلم ارزش بدین 

اره اصلا صداش به گوشم میومد حالم بد میشد، حتی از هم اسمش الان بدم میادخیلی ادم سمی بود خداروشکر که ت ...

یعنی دعوا کرده بودید؟ یا چون دیگه حالتون کنارش خوب نبود تصمیم به این کار گرفتید دوست قدیمی بود؟

این آدمای حاشیه دار خیلی بده همه ش دعوا و.. کار خوبی کردی😅

دقیقن😂🤧واقن عذاب اور بود

گاهی دلم برا اکیپمون تنگ میشه ولی برا ادماش نه

حتا ی روز یکیشونو دیدم و بی تفاوت از کنارش رد شدم😂نمیدونم اون منو دید یا ن ولی احتمالن دید

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
به نظرم با هم حرف بزنین و تموم کنین خوب نیست بدون حرف زدن یهو بلاک کنین و کم رنگ شین باید به شخص مقا ...

اره منم به خاطر همین مطمئن نیستم، بلاک که البته نمی کنم تهش اینه که جواب ندم ولی می گم شاید همینم بد باشه چون دعوا و یا اتفاق خاصی هم نیفتاده فقط چون حالم دیگه کنارش خوب نیست دوست ندارم باهاش در ارتباط باشم نمیدونم ولی چجوری کات کنم

2810