2777
2789
عنوان

کی از نوار قلب سر در میاره

83 بازدید | 20 پست

چند شب پیش حالم بد شد رفتم بیمارستان نوار قلب ازم گرفت گفت اریتمی داری و باید متخصص قلب ببینت نوبت گرفتم کنسل کرد منشی گفت دکتر این هفته برنامش جور نیست من دوبار تو این ماه اینجوری شدم اول حس میکنم‌اکسیژن کمه و دارم خفه میشم تو یه چیزی مثل اب  یا حتی باتلاق و یکی داره از تو منو به داخل میکشه و از بیرون یکی هولم میده نفسم تنگ میشه قلبمو حس میکنم چند ثانیه نمیزنه بعد دستام سر و کرخت میشه گونه ام کرخت میشه بعد قلبم یهو تند میزمه در حدی که حس میکنم الان از شدت کوبش وایمیسه بعد فشارمم دکتر گرفت ۱۵ رو ۸ بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سابقه بیماری قلبی داشتید؟

قبلا یبار یه مقدار از این خفیفتر ۷ سال پیش برام پیش اومد سهدهفته پیش اینجوری شدم از اون روز قلبم درد میکنه از جلو و پشت قفسه سینه م درد میکنه حس میکنم خون تو رگای قلبم مدل تیز داره میره انگار نیزه میکنن تو قلبم رفتو برگشت سنگین خون تو رگامو حس میکنم

من چن وقت پیش گرفتم گفتش تپش قلب داری دریچه های قلبت یکم گرفتس

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بیشتر اعصابتون درگیره. اما به خاطر آریتمی قلبی حتما باید معاینه بشید

خیلیییی عاشق نشدم نشدم نشدم عاشق یه ادمی شدم که بهش نمیشه برسم و از دردش به خودم میپیچم دست خودم نیست

احتمالا تست ورزش و یا اکو قلبی باید بشید. انشالله مشکلتون برطرف بشه

خوب تست ورزشو اکو چیو نشون میده این که حس میکنم قلبم نزده و واقعا تو یکی از خطا تایم طولانی نوار قلبم صاف بوده و کم تپش حسم درسته؟

خیلیییی عاشق نشدم نشدم نشدم عاشق یه ادمی شدم که بهش نمیشه برسم و از دردش به خودم میپیچم دست خودم نیس ...

باید قبول کنید با خودتون کنار بیاین.دنبال راه حل باشید اگر راهی نداره این فکر از خودتون دورش کنید .

چی دارو داد به من دارو زیر زبونی برای فشارم داد دکتر عمومی چیکار باید کرد

نه من پراپرانول داد براتپش قلب

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

2810