2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست
متاسفانه همینا که ایراد میگیرن که این چه جشنیه اگه دعوت نباشن واویلا میشه بعدا😑منم واقعا دلم نمیخوا ...

اخه خارجیا این همه جشن میگیرن بچه هاشون هیچی نمیشه 

به قول دوستان خودتون دونفره بگیرید بهتره

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اطرافیانت چه بی ذوقنولی تو اهمیت نده هرکار دوست داری بکن چون اگه الان انحام ندی بعدا تو دلت میمونه

دقیقا

متاسفانه من عروس اولم توی فامیلشون و اینا کلا از این جشن ها ندیدن و من دارم پاسوز همین چیزا میشم.حالا الان نگیرم چند وقت دیگه یه عروس دیگه بگیره دیگه بد نیس تازه خوبم هست😢

منم خیلی دوست داشتم سره بچه دومم بگیرم اما انقدر حالم بد بود ک دیگه جشن و جنسیتش برای خودمم مهم نبود فقط میخواستم بگذره این روزا 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️
2805
دقیقامتاسفانه من عروس اولم توی فامیلشون و اینا کلا از این جشن ها ندیدن و من دارم پاسوز همین چیزا میش ...

اره تو بگیر هر کاری دلت میخواد انجام بده زندگیه توعه اصلا دوست داری برای بچه ت جشن بگیر 

دیگه به اندازه جشن پریودی که عجیب نیست