2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت

166 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من هغته17بارداری ام و بچه اولم هست‌.از اول بارداری خیلی دوست داشتم جشن تعیین جنسیت بگیرم و همسرم هم مخالفتی نداره و از اول هردو خانواده اطلاع داشتن.

اینم بگم که بچه من اولین نوه از سمت همسرمه هم پدری هم مادری.

تا به امروز هرکسی گفت نگیر و این چه جشنیه اعتنایی نکردم ولی چند روز پیش پدر همسرم یه جورایی مخالف گرفتن جشن بود و گفت نگیر و چشم میخورین و از این حرفا.حالا امروزم مامانم غیر مستقیم گفت که جشن جالبی نیست و چه مهمه برای بقیه جنسیت بچه.😔😔

خیلی ناراحت شدم چون کلی برنامه ریزی کرده بوده توی ذهنم و اینکه الان کلا تمام ذوقم انگار یه دفه کور شد.😔

قرار بود جشن خانوادگی باشه چند تا از دوستانمون هم باشن و کلا 50نغر میشدیم.

به نظر شما اصن با این خانواده های بی ذوق جشن گرفتن خوش میگذره؟😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

راستش منم باردارم و ذوق بچمون داریم..ولی خب مامانت راس میگه جنسیت بچه ی ما اهمیتی واس بقیه نداره حقیقتن...

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
بنظر منم باید جالب باشه اونایی که پایه هستن رو دعوت کنید مثل من 😆

متاسفانه همینا که ایراد میگیرن که این چه جشنیه اگه دعوت نباشن واویلا میشه بعدا😑منم واقعا دلم نمیخواد کسی از این بابت دلخور باشه و ناراحتی پیش بیاد😔

2810