2777
2789

خیلی دوست دارم نماز بخونم . اما انگار نمیشه. شاید روزی هزار مرتبه بلند شم و بشینم اما برای نماز کاهلم.    

باید بگم با عرض شرمندگی پیش خدای خوبم، اخرین باری که نماز خوندم ۶ یا ۷ سال پیش بود. کلا هرسال یکی دوماه بیشتر نماز خوندن هام دووم نداره.  

یه شب خواب دیدم تو رختخواب خوابیدم و دارم نماز میخونم. 

اخیرا خیلی دلم هوس نماز میکنه اما انگار یکی دست و پامو بسته سفت. 

تصمیم دارم شروع کنم. راهکار دارین که دوام پیدا کنه برای همیشه؟؟نه یکی دوماه

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

عزیزم آیاتی هستن تو نت برای بیشتر  شدن علاقه انسان به عبادت پیدا کنید و از قران بخونید

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
شروعش فقط با نماز خوندن می شه.😁

اونو که میدونم   میخوام همیشگی باشه. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

تو نت سرچ کنین حوزه ی مجازی مهندس طلبه. یه دوره ی رایگان دارن برای ترک عادت های غلط و ایجاد عادت های خوب. یکی از عادت های مهمی که در موردش صحبت میکنن نماز خواندن هست. حتما گوش بدین. کمکتون میکنن

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
اگه گرسنه بشی سراغ غذا نمیری؟ خب روحت هم غذا میخواد! همون احساس پس نزن بهش بها بده. طوری بهش بچسب که ...

دقیقا. اخیرا خییلی حس پوچی میکنم انگار از درون تهی ام. خودم میدونم برای نمازه. 

به این فکر کن تو از شیطان قوی تری نزار روت اثر بزاره تا اذان گفت بدوبرو وضو بگیر ونمازتو بخون اول وقت که بخونی دیگه هی نمیگی حالا میخونم حالا بعدا وقت هست اینجوری به خودت میای میبینی امروزتم از دست دادی یه مدت که بخونی اصن معتادش میشی 

وقت اذان،خدا صدات میکنه.دلت میاد صدات کنه و جوابشو ندی؟🥺❤️اینو هربار به یاد بیار

بطور اتفاقی اخیرا خیلی این جملرو میبینم که هرکی از یاد خدا روی برگردونه خداهم رو برمیگردونه ازش. 

دقیقا. اخیرا خییلی حس پوچی میکنم انگار از درون تهی ام. خودم میدونم برای نمازه.

ببین تو ذاتت چقدر پاکه که تواین دوره زمونه که خیلیا شرمشون میاد اسم خدارو بیارن وبی کلاسی به حساب میاد دغدغت نمازه از امام زمان بخواه کمکت کنه باهاش حرف بزن باهاش قول وقرار بزار که نمازتو بخونی وپاش وایسی دمتم گرم که هنوز اعتقادات رو داری

به این فکر کن تو از شیطان قوی تری نزار روت اثر بزاره تا اذان گفت بدوبرو وضو بگیر ونمازتو بخون اول وق ...

شروع میکنم حتما. انگار دیگه دوست ندارم اینطوری بمونه. 

2810