2777
2789
عنوان

همگی بیایید عکس طلاهاتون بذارید 📸 اینو شوهرم امروز خریده📸

| مشاهده متن کامل بحث + 10454 بازدید | 262 پست
ایناارو امروز خریدم ب جااااااان تک تکتوووووون راست میگم فکر نکنید دروغ میگم 😁😁😁🤝🤝🤝🤝

مرسی که جون ما اینقدر واست ارزش داره

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰۰ گرم داشتم هیچ و پوچ از دست رفت

چرا هیچ و پوچ؟؟؟

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
2805
منم دو ماهه گرفتم الان یعنی در بیارم؟ خط و خش بیفته روش خیلی ناراحت میشم

حقیقتا اره خط میوفته اگه برات براقیت و نو بودن طلاهات مهمه همیشه ننداز ،، بازم الان نگا کن ببین خط داره یا نه 

منم جمعا همین دو تا رو دارم با یه گوشواره و گردنبند و یه حلقه 

دختر خالم خیلی طلا می‌خره هر چی مد بشه ازش ستش رو میگیره

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

ایناارو امروز خریدم ب جااااااان تک تکتوووووون راست میگم فکر نکنید دروغ میگم 😁😁😁🤝🤝🤝🤝

عکس یه طرحشو میزاشتی خواهر اخه هر کدوم یه سایز و یه طرح خداینکرده یه وقت شک میکنیم الکی باشه😂

چرا چیشد دقیقااا منم همه رو فروخت ماشین گرف ک با پدرش شربکه

دقیقا شوهرم بیکار ‌و بی عار بود خوابید خونه طلا ها خرج خورد و خوراک شد ک نمیریم بخشیش هم هزینه ی کارهای طلاق ک اونم نشد بخشیش هم برا اجاره خونه رفت بیشتر از ۱۰۰ گرم طلا سر تنبلی ی آدم بدرد نخور از دست رفت از خونه ی بابام آورده بودم فقط یکی دوتا تیکه رو اون داده بود اونم از وام ازدواج خریده بود ن پول زحمت کشیده

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

اولی و آخری چه قشنگه 

خانما اینا ۲۰۰ ۳۰۰ ملیون میشن آره؟

پنهونی بخر پس انداز کن اگه امکانش رو داری

تینقدر عوضیه اکثرانم خونه اس میفهمه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
2810