2777
2789
عنوان

رو کی تو سلبریتیا کراشید🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 166 پست
جدی😂😂وای خدا نکشت

فکر کن این همه آدم ایرانی هم نه رو کره ای

بعد تازه توهم میزدم میرم میبینمش و ازم خوشش میاد

خوب شد بزرگ شدم

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا یه چی دیگه یادم اومد 

این دکتره هست روانشناسه ؟چیه ؟ دکتر عزیزی خیلی بانمک صحبت میکنه 

درحال حاضر رو اونم کراشم😭

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
آقا یه چی دیگه یادم اومد این دکتره هست روانشناسه ؟چیه ؟ دکتر عزیزی خیلی بانمک صحبت میکنه درحال حاضر ...

نه من رو اون نیستم

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
مال تو تبدیل به عشق شده بخدا🤣🤣🤣🤣

واقعاااااا🥲😭😂😂😂

به شخصه به نظرم بهترین و درجه یک ترین بازیگر کره است

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

لعنتی صادق😭🤣🤣🤣منم روشون کراشمولی توهم نمیزنم 😭😂

😭🤣

نه من رو اون نیستم

خب پس باز تو وضعیتت از من بهتره پس😂

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
درسته دختر پسر فرقی نداره مهم اینه که بچه سالم باشه 😂😂ولی هرچی میشه فقط ب اینجانب ممرضا بره 😂😂

اره اره

تو این شهر گه دست و پا میزنم
چون نمیخوام تو باشی قهرمانه زنم
چون می خوام وقتی بچه هام میگن از
احتیاجاشون با دسته خالی نرم

اره ارهتو این شهر گه دست و پا میزنمچون نمیخوام تو باشی قهرمانه زنمچون می خوام وقتی بچه هام میگن ازاح ...

میم بدم 😄

میخوام‌ تنها زنی که بهم مطمئن بود بگیره سرشو بالا بگه اون پسره منه زدم هرچی بود تو جیباشون بردن هرچی بود تو جیبام پول خیابون 😏

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ
2810