2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین مزاحمت وپرویی

188 بازدید | 22 پست

سلام دوستان خواهرم چهارسال پیش با ی پسر ب مدت ۵ ماه نامزد شدن سر ی اختلافات و تحقیق هایی ک کردیم خواهرم  ازش جدا شد ولی مزاحمت های پسره همچنان ادامه داره و هر روز جلوی یکی رو میگیره میگه من میخوام ب نامزدم برگردم میره جلوی دانسگاه خواهرم بنظرتون چیکار کنیم پدر و مادرم از دست کارای پسره مریض شدن

خداجون خودت نگه دار دوتا عزیزم باش خدایاسایه پدرومادرمو از سرم کم نکن             ان کس ک بدم گفت بدی سیرت اوست من 

هرخواستگاری ک میاد ومیرن تحقیق میگه اون دختره زن منه نمیزارم کسی بیگیرتش

خداجون خودت نگه دار دوتا عزیزم باش خدایاسایه پدرومادرمو از سرم کم نکن             ان کس ک بدم گفت بدی سیرت اوست من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شکایت کنید نمی‌شه؟

شهرمون کوچیکه میترسیم عابرو ریزی بشه

خو بهش بگین شکایات میکنیم ازت

گفتیم میگه برین شکایت کنید دخترتون یا مال منه یاهیچ کس

شکایت کنید

یایکی روبفرستینش گوشمالی بده وتهدیدش کنه

یایکی نقش شوهروبرای خواهرتون بازی کنه ویارواطمیمان پبداکنه که خواهرتون ازدواج کرده

یامحلتون بی سروصداعوض کنیداگراون آقاغریبه هست وبه هیچکی آدرستونوندین

دیگه طرف خواستگار ها رو می‌پرونه اگر خدای نکرده بلایی سر خواهرت بیاره چی؟

خیلی کله شقه بابام از این میترسه

شکایت کنیدیایکی روبفرستینش گوشمالی بده وتهدیدش کنهیایکی نقش شوهروبرای خواهرتون بازی کنه ویارواطمیمان ...

دایی رفت بهش گفت دعوا کردیم اون لحظه گفت باشه دوباره میاد سر راه خواهرم

2810