2777
2789
بله فشار میدن من یه بار تو ربکاوری فشار دادن یه بار تو بخش انقدم جیغ زدم پرستاره زهرش ترکید... کلا م ...

پس سزارین خیلی سخت بوده برات 

😭

خیلی استرس دارم 

پس سزارین خیلی سخت بوده برات 😭خیلی استرس دارم

اروم باش هی بشینی فکر کنی بدتره. به هیچی فکر نکن... من خیلی اذیت شدم چون اصلا تحمل درد ندارم به همین خاطرطبیعی نرفتم شوهرم میگفت میری یه بلایی سر بچه میاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نه من خیال میکردم با سزارین راحت بچمو دنیا میارم اینجوری که بیشتر درد میکشم

زایمان قرار نیست راحت باشه. سزارین یا طبیعی انتخاب بین بد و بدتره. من دردهای طبیعی رو کشیدم. مطمئن باش هیچ دردی تو دنیا مث درد زایمان طبیعی نیست. سزارین دیگه همون یه تیکه فشارش درد داره و راه رفتن اولش که بازم اون راه رفتنه به اندازه ای که بقیه میگفتن درد نداشت. بقیه درداشم که با یه شیاف حله. 

من ۱۷ هفته ام

من قراربود برم طبیعی اما الان دکترگفته بندناف پیچیده باید بری سزارین نمیدونم کجاکدوم بیمارستان برم ک نیمه دولتی باشه و سزارین انجام بدن واقعا ندارم ۵۰تومن بدم برم خصوصی اگه طبیعی برم ۷هفته مونده اگه سزارین ۵هفته

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
2805
اروم باش هی بشینی فکر کنی بدتره. به هیچی فکر نکن... من خیلی اذیت شدم چون اصلا تحمل درد ندارم به همین ...

همه همینو میگن بهش فکر نکن بدتره چرا؟

به خاطر استرسی که به بچه وارد میشه ؟

من قراربود برم طبیعی اما الان دکترگفته بندناف پیچیده باید بری سزارین نمیدونم کجاکدوم بیمارستان برم ک ...

من تهران نیستم که 

اینجوری وقتا بیمارستان خصوصی باید بری؟

من تهران نیستم که اینجوری وقتا بیمارستان خصوصی باید بری؟

انشائ الله بسلامت زایمان کنی گلم.

اره باید برم خصوصی اما واقعا برام گرون

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
همه همینو میگن بهش فکر نکن بدتره چرا؟به خاطر استرسی که به بچه وارد میشه ؟

هم استرس وارد میشه همم برا خودت بزرگش میکنی بدتره کاری از دستت بر نمیاد که... من انقد فکر میکردم که حد نداشت به شوهرم میگفتم نمیشه این بچه رو بالا بیارم سزارین سخته و.‌‌.. انقد استرس داشتم اتاق عمل که میبردن زبونم بند اومده بود بغض کرده بودم همه ازایش کرده و خوشحال من با حال مرگ رفتم و تو اتاق عملم حالم بد شدو... بهتره بقیشو نگم! 

فقط بهش فکر نکن این همه ادم سزارین میکنن راحت تو هم میتونی از طبیعی که راحت تره چند ساعت درد بکشی و اذیت بشی ازون ناحیه بخیه بخوری و... 

انشائ الله بسلامت زایمان کنی گلم.اره باید برم خصوصی اما واقعا برام گرون

مممنونم 

انشالله شما هم زایمان راحتی داشته باشی 

جور میشه 

خدا کمک کنه 

پس بیهوشی بهتره از بی حسی؟

نه همه دکترا میگن بی حسی بهتره. بیهوشی هم برای مادر بده هم بچه‌. منم بهم بی حسی زدن ولی چون سزارین اورژانسی بودم و نباید زمان رو از دست میدادن هم بی حسی اپیدورال زدن هم اسپاینال‌. دیگه چون دزش زیاد بود بیهوش شدم.